Ніж Opinel 12 VRI inox (001084)

Довжина клинка, мм
  • 120

Ніж Opinel 12 VRI inox (001084)

Продавець:Outdoor Ideas

1 110

810

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Опис ножа Opinel 12 VRI:

Компанія Опінель була заснована Жозефом Опінелем. Саме він у 1890-х роках вперше представив глядачам ножі власного виробництва, які швидко завоювали популярність майже по всьому світу. Про це говорить темп продажів у першій половині 20-го століття. Лише до 1940-х років було продано понад 20 мільйонів примірників. Ці ножі стали такими популярними завдяки надійності, простоті та універсальності застосування. Адже навіть класичні моделі добре підходять для туризму, що зумовлене використанням тільки високоякісних матеріалів та конструкцій, перевірених часом.

Opinel 12 VRI є класичним представником лінійки Natural, ідеально підходить як для щоденного використання, так і активного відпочинку.

Виготовлюється клинок для даного ножа зі шведською стали марки Sandvik 12C27 і кожен зроблений зразок проходить спеціальну термічну обробку, завдяки якій його твердість складає 57-58 HRC.

У цій моделі рукоятка виготовлена з буку і має традиційну, трохи розширену на торці форму. Це дає змогу міцно тримати ніж навіть у найспекотніших умовах.

Також Opinel 12 VRI, як і більшість складних ножів цієї компанії, обладнаний фірмовим замком virobloc. Цей замок має досить просту конструкцію, але здатний витримувати величезні навантаження. Він надійно фіксує клинок в одному з двох частин, що дозволяє не хвилюватися про те, що ніж закриється під час роботи або розкриється під час транспортування.

 

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.3
Довжина клинка, мм
  • 120
Матеріал ручки
  • Дерево
Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».