M-Tac футболка 93/7 Lady White XXS

M-Tac футболка 93/7 Lady White XXS

Розмір: 2XS

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 285 оцінок )

711

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


 Футболка 93/7 Lady Army від бренду M-Tac – це відмінний варіант для повсякденного використання. Дана модель пошита з якісної повітропроникної тканини (93% бавовна, 7% еластан), яка забезпечує оптимальну терморегуляцію тіла. Анатомічний крій і тонкий еластичний трикотаж вдало підкреслюють жіночу фігуру. Універсальна базова футболка Lady добре поєднується з будь-яким гардеробом і підійде для спекотного літа, адже матеріал легко пропускає повітря, тим самим, забезпечуючи комфортне носіння виробу.

M-TAC ФУТБОЛКА 93/7 LADY


Футболка – обов'язковий елемент сучасного гардероба. Вона підійде практично під будь-який стиль одягу. Завдяки зручності та практичності, футболки давно витіснили формені сорочки і стали частиною комплекту уніформи в багатьох державних і приватних організаціях.

Завдяки бренду М-ТАС прекрасна половина отримала можливість придбати футболки, які мають анатомічний крій і розраховані саме на жіночу фігуру.



Модель доступна в таких кольорах:
- Army Olive
- Black
- White
- Dark Navy Blue

Завдяки такому вибору, футболки даної лінійки можна підібрати практично під будь-яку уніформу або стиль одягу.

Бренд М-ТАС випускає широкий асортимент продукції, яка має попит як серед військових, так і серед цивільних осіб. Секрет успіху простий – високі вимоги до якості використовуваних матеріалів, пошиття та дизайну і строгий контроль якості.

Тепер про новинку. 





Лінійка футболок «93/7» отримала свою назву за складом тканини, з якої виробляються футболки даної серії: високоякісний повітропроникний матеріал на 93% складається з бавовни з додаванням 7% еластану. Такий склад забезпечує не тільки оптимальну терморегуляцію, а також і довговічність виробу. Футболка довго зберігає свій первісний вигляд, а тканина не розтягується навіть після багаторазового прання (звичайно, при дотриманні вимог по догляду, наданих виробником).

Футболка має анатомічний крій, виконаний з урахуванням особливостей жіночої фігури. Тонкий і еластичний трикотаж приємний до тіла і дуже зручний у використанні. Футболка вдало підкреслює жіночу фігуру.



Рукав короткий вшивний



Край рукава оброблений плоским швом.



Горловина футболки виконана з еластичної трикотажної резинки в тон основної тканини. Вона не деформується при розтягуванні, завдяки чому виріб довго зберігає первинний зовнішній вигляд. При надяганні футболки комір швидко відновлює свою форму.



Спереду нанесений логотип бренду.



Насамкінець варто зазначити, що жіноча футболка з лінійки «93/7» від бренду М-ТАС – це універсальний базовий елемент гардероба для повсякденного використання. Анатомічний крій і дихаючий матеріал вигідно підкреслюють жіночу фігуру та забезпечують комфортне носіння виробу навіть в спекотну пору року. Висока якість виготовлення гарантує довговічність футболки (при дотриманні рекомендацій по догляду, наданих виробником).


Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами