Страйкбольная штурмова гвинтівка JG0638 V2 - tan [JG] (для страйкболу)

Страйкбольная штурмова гвинтівка JG0638 V2 - tan [JG] (для страйкболу)

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 36 оцінок )

8 165

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ПОВНИЙ ОПИС

Аналог субкарабина JG0638 V2

Аналог, як і оригінал, виконана переважно з легкого і міцного пластику . Зовнішній стовбур, полум'ягасник, комплект механічних прицілів і передня планка RIS виконані з металу . Муляж затвора виготовлена зі сталі . Все це винятково добре підігнано і збалансовано , відносно невелика вага і компактні розміри забезпечують високу маневреність, додатково збільшена за рахунок використання складного вбік приклада.

На рукоятці і в нижній частині цівки розміщені універсальні 22-міліметрові монтажні планки RIS , які дозволяють обладнати гвинтівку цілим рядом додаткових аксесуарів. Все виконано за модульною системою, що дозволяє легко замінити, наприклад, приймач магазину на перехідник стандарту M4 / M16. Акумулятор знаходиться всередині цівки, розбирання займає декілька секунд і вимагає вибивання одного фіксуючого штифта.

Остання версія привода має інноваційну систему регулювання початкової швидкості кулі . У гирбоксе встановлено спеціальний тип пружинного направляючої, довжина якої, а, отже, і потужність привода регулюються гвинт з внутрішнім шестигранником. Діапазон регулювання ~ 360-400 FPS . Доступ до регулировочному гвинта надзвичайно простий - просто складіть приклад і вставте шестигранний ключ у видиме отвір в задній стінці корпусу і коробки передач.

Внутрішня частина привода також була зроблена дуже ретельно, тут використовувалися посилені сталеві шестерні і головка поршня направленої дії, що суттєво впливає на ефективність привода. Гирбокс останньої версії оснащений сталевими підшипниками ковзання діаметром 7 мм .

Аналог поставляється з полімерним магазином бункерного типу на 470 куль. Є гачки, які дозволяють з'єднувати між собою кілька магазинів.

В комплекті:

- аналог
- магазин
- акумулятор
- зарядний пристрій.

Характеристики

Матеріал корпусу
  • метал+пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами