Страйкбольний привід SA-E23 EDGE™ - BLACK [Specna Arms] (для страйкболу)

Страйкбольний привід SA-E23 EDGE™ - BLACK [Specna Arms] (для страйкболу)

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 36 оцінок )

21 168

18 144

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольний аналог карабіна SA-E23 EDGE™

EDGE™ - це лінія приводів Specna Arms, що поєднує в собі ряд рішень та технологій, які важко знайти в інших гвинтівках на ринку. Це лінія, в якій основна увага приділяється дуже добрій зовнішній якості виготовлення, рішенням, які підвищують універсальність гвинтівки, продовжують термін її служби, полегшують діагностику несправностей та допускають налаштування потужності. Прямо з коробки ви отримуєте гвинтівку, в яку не потрібно вносити жодних модифікацій, але за бажання вони будуть неймовірно простими.

Кожен елемент гвинтівки був виготовлений та підігнаний з увагою до кожної деталі, а корпус додатково оброблений нанопокриттям для запобігання подряпинам. На ствольній коробці є маркування Specna Arms та індивідуальний серійний номер, підтверджений додатковою голограмою. Примітні деталі включають пістолетну рукоятку QD, що забезпечує легкий і швидкий доступ до двигуна без використання інструментів, а також двосторонній вушок для кріплення тактичного ременя.

На карабіні із заводу встановлена система MOSFET X-ASR польського бренду GATE. Це безпрецедентна співпраця між польським виробником та відомим виробником приводів страйкболу. MOSFET X-ASR найвищої якості забезпечить безпеку компонентів гвинтівки, покращить реакцію тригера та термін служби електроніки та акумулятора, а також дозволить діагностувати основні несправності всередині гвинтівки завдяки вбудованим сигнальним діодам.

Гвинтівка має у ложі встановлений прецизійний внутрішній ствол діаметром 6,03 мм, що забезпечує високу точність та повторюваність пострілів. Новий тип поворотної камери Hop-Up працює зі стволом, що дозволяє дуже точно та стабільно регулювати систему розкручування кулі.

У гвинтівці використовується система швидкої заміни пружин ESA™. Він дозволяє швидко та ефективно відрегулювати потужність гвинтівки відповідно до очікуваних на ігровому полі умов без необхідності звернення до майстерні або ряду спеціалізованих інструментів – достатньо відкрутити напрямну приклада, щоб отримати доступ до заміни пружини без необхідності зняти або розібрати коробку передач.

Переваги системи ESA™ неможливо переоцінити. У світлі механізмів, що існують усередині самого середовища, ця система гарантує користувачеві значні можливості та більшу свободу. Система ESA™ дозволяє за мінімальний час замінити основну пружину та, як наслідок, підлаштувати початкову швидкість гвинтівки під ігрову зону, гарантуючи ідеальний компроміс між ефективністю вогню та безпекою себе та інших гравців. У комплект постачання гвинтівки також входить друга основна пружина M90, яка ідеально підходить для ігор у приміщенні.

Серцем гвинтівки є коробка передач ORION, заснована на посиленій рамі та оснащена функцією відпускання основної пружини. Гвинтівка прямо з коробки має ряд якісних деталей, завдяки чому відрізняється високою культурою роботи та підготовлена до подальшого тюнінгу. Редуктор ORION готовий до роботи із пружинами М140. Усередині було встановлено такі елементи:

- посилений полімерний поршень із повністю сталевою губкою

- алюміній, герметичне сопло

- алюмінієва головка блоку циліндрів із подвійним ущільненням

- алюмінієва головка поршня з подвійним ущільненням та підшипниками

- напрямна пружини на шарикопідшипниках

- набір сталевих шестерень

- кулькопідшипники 8 мм.

У коробці з гвинтівкою є два магазини середньої кришки S-MAG ємністю по 125 патронів кожен. S-MAG – ексклюзивний полімерний магазин, розроблений компанією Specna Arms. Що привертає увагу, то це характерна текстура, що складається з логотипів Specna Arms. S-mag забезпечує безперебійну подачу куль навіть за високої швидкості обертання.

У комплект не входять акумулятор та зарядний пристрій.

У комплект входить:

- Привід

- 2 магазини S-MAG із середньою кришкою

- додаткова основна пружина М90

- Інструкція користувача

- сертифікат

- Діагностична карта GATE X-ASR

- вертикальний хват

Характеристики

Колір
Матеріал корпусу
  • ZnAl + сталь + пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами