Ніж нескладний Grand Way 2458 ACWP

Матеріал клинка

Ніж нескладний Grand Way 2458 ACWP

Продавець:UTgroup

4.7/5  ( 78 оцінок )

800

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 Чудовий зразок елегантного некладного ножа Grand Way, від кожної деталі якого віє благородством і вишуканням. Красиві форми носа доповнюються чудовим ансамблем класичних матеріалів: палітра, латунь, нержавіюча сталь. Форма клинка найпростіша і найширша з прямим обухом. Крижана кленка утворена вогнепленими спусками від третини клинка. Сталь 440C, з якої виготовлено клинок - це прекрасний вибір для універсального або мисливця ножа, де використовують досить товсті різанини. У цьому матеріалі можна записати високу механічну твердість і міцність, а також корозійну витривалість. Метод збирання ножа є сквозним.

Рукоть ножа виконана з палітри. Для виготовлення рукоятей ножем, палісанандр застосовується відносно недавно, але через свої декоративні і фізичні властивості швидко зріс популярність серед любителів клинкової зброї. Рукоять пряму, овальну сечію, без крайнощів, але тримати її в руках приємно і зручно. Така рука має один незаперечний привілей - взимку вона не холодить руку, дозволяючи комфортно працювати ножем навіть на морозі. Під дією гідрофобілізаторів та антисептиків вона стає стійкою до дії вологи та шкідників. Древесина рукояті пройшла передварну обробку і захищена від дії вологи. До комплекту поставки ноги входять поясні ножі з нейлону "кордура".

Grand Way чудово впорається з розділкою дрібного пушного звіра, водоплавного птаха, нарізкою продуктів, а завдяки своєму елегантному зовнішньому вигляду абсолютно вільно може використовуватися в якості роздрібного ножа на урочистих оказіях. Прекрасний універсальний ніж, який, очевидно, не буде обійдений увагою інших.

ВИРОБНИК: GRAND WAY

ТИП НОЖА: НЕРОЗКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 260

ДОВЖИНА КЛИНКА, ММ: 125

ДОВЖИНА ПАЛИЧКИ, ММ: 135

ТОВЩИНА КЛИНКА, ММ: 3.26

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 17

МАРКА СТАЛІ: 440 С

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: ДЗЕРКАЛЬНЕ ПОЛІРУВАННЯ

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: ПАЛІСАНДР, ЛАТУНЬ

ДОСТУПНІСТЬ КЕЙСУ: ТАК

МАТЕРІАЛ КОРПУСУ: CORDURA

ВАГА, Г: 113

ТИП УПАКОВКИ: КОЛЬОРОВА КАРТОННА КОРОБКА

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • HRC: 57-58
Піхви/чохол
  • Чохол
Кількість предметів
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».