Пістолет страйкбольний ASG CZ SP-01 Shadow СО2 кал. 6 мм

Пістолет страйкбольний ASG CZ SP-01 Shadow СО2 кал. 6 мм

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 126 оцінок )

2 730

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет страйкбольний ASG CZ SP-01 Shadow СО2 кал. 6 мм

CZ SP-01 Shadow від ASG - це нова вражаюча модель страйкбольних пістолетів, яка повністю повторює оригінал.

Оригінальний CZ SP-01 розроблений на основі моделі CZ M75, який в свою чергу запозичив дизайн від Browning М1911. На відміну від оригінального М1911, M75 став легшим та компактним, а також був оснащений кожухом-затвором, який отримав більш плавни хід. Невдовзі CZ M75 став на озброєння у чеської поліції, проте даний пістолет не особливо підходив для спортивної стрільби. Саме тому компанія CZ вдосконалила модель M75 і розробила SP-01.

Репліка виробляється в двох модифікаціях, різниця між якими полягає у елементах живлення: у першій постріл відбувається за рахунок стискання металевої пружини (спрінгова версія), а в другій - за рахунок стиснення СО2 газу.

Страйкбольна версія від ASG ліцензована компанією CZ, саме тому на ній нанесені всі автентичні маркування та унікальний серійний номер. Вона доволі легка та проста у використанні та повністю виготовлена із полімеру. Для кращого тримання в руці, ергономічне руків'я має гумові накладки. Прицільні пристосування представляють собою цілик і оптоволоконну мушку червоного кольору. Інтегрована планка Пікатінні дозволяє встановити на пістолет додаткові аксесуари, такі як лазерні цілевказівники та підствольні ліхтарі. Також є можливість встановлення дульних пристроїв.

Характеристики

Ємність магазина
  • 15 кульок
Калібр
  • 6 мм
Колір
Запобіжник
  • Ручний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами