Пістолет страйкбольний ASG Bersa Thunder 9 PRO кал. 6 мм

Пістолет страйкбольний ASG Bersa Thunder 9 PRO кал. 6 мм

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 126 оцінок )

2 240

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольний пістолет від данського виробника пневматичної та страйкбольної зброї ASG, який є реплікою моделі Thunder 9 PRO аргентинського збройового виробника Bersa. Оригінальна лінійка пістолетів Thunder була розроблена для аргентинських військових та правоохоронців, а також має кілька модифікацій. Продукція компанії ASG повністю ліцензована світовими виробниками зброї, а отже за зовнішніми та масо-габаритними характеристиками вона повторює оригінальні моделі та має автентичні маркування.

Рамка та кожух-затвор виготовлені із міцних полімерних матеріалів, а ствол - зі сталі. УСМ - одинарної/подвійної дії SA/DA з відкритим курком. Як прицільні пристосування застосовано механічні цілик і мушку. Для зручності зведення в задній частині кожуха-затвора передбачені спеціальні насічки. Руків'я виконане у формі “бобровий хвіст”. Для встановлення додаткових тактичних аксесуарів, таких як лазерні цілевказівники та підствольні ліхтарі, передбачено інтерфейс Пікатінні. Завдяки розширеній спусковій скобі забезпечується можливість ведення стрільби в тактичних рукавичках. Модель оснащена двосторонніми важелями ручного запобіжника та зняття із затворної затримки, що забезпечує зручність при стрільбі як для правші, так і для шульги.

Елементом живлення в даній репліці виступає балон із СО2 газом, який розміщується в руків`ї. Систему HopUp - нерегульована.

Модель комплектується магазином на 15 кульок BB калібру 6 мм.

Характеристики

Ємність магазина
  • 15 кульок
Калібр
  • 6 мм
Початкова швидкість кулі
  • 135
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами