Пістолет страйкбольний ASG CZ P-09 Tan кал. 6 мм

Пістолет страйкбольний ASG CZ P-09 Tan кал. 6 мм

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 126 оцінок )

8 490

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет страйкбольний ASG CZ P-09 Tan кал. 6 мм

CZ P-09 від ASG - це страйкбольна репліка легендарного пістолета від всесвітньо відомого виробника зброї CZ. Страйкбольна версія виготовлена за оригінальними технічними кресленнями, завдяки чому вона зовні повністю нагадує оригінал.

Оригінальний Р-09 належить до сімейства елітних пістолетів компанії CZ, призначених для спортивної стрільби. Він був створений на основі класичної моделі CZ-75 і є повнорозмірною версією компактного пістолета CZ Р-07. Дана модель була представлена у 2009 році. Особливостями Р-09 є ергономічне руків'я та двосторонній (призначений для використання як шульгою, так і правшою) запобіжник, завдяки чому пістолет надзвичайно зручний при стрільбі.

Репліка, представлена компанією ASG, успадкувала всі особливості, які закладені в оригінал. Для реалістичності при використанні, вона оснащена функцією Blowback, що імітує хід затвора та відтворює віддачу. Рамка пістолета вироблена з пластику. УСМ - подвійної дії, спусковий гачок має плавний хід. Завдяки регульованій системі HopUp значно покращується траєкторія польоту кульок ВВ, а також підвищується точність та дальність стрільби. Передбачені прицільні пристосування - цілик та мушка з нанесеними на них трьома точками для покращеного прицілювання. Також модель оснащена інтегрованою планкою Пікатінні, завдяки якій є можливість встановлення на пістолет додаткових аксесуарів, таких як підствольні ліхтарі та лазерні цілевказівники. В якості джерела живлення застосовується газ типу Green Gas . Ємність магазина становить 25 кульок ВВ кал. 6 мм.

P-09 від ASG є ліцензованою моделлю компанією CZ, а отже на корпусі нанесене автентичне маркування. Пістолет постачається в пластиковому кейсі з формованою пінопластовою вставкою всередині, який ідеально підходить для безпечного транспортування та зберігання.

Характеристики

Ємність магазина
  • 25 куль
Калібр
  • 6 мм
Запобіжник
  • Ручний
Додаткові характеристики
  • Початкова швидкість, м/с: 90 Енергія, Дж: 0,8 Запобіжник: Ручний Матеріал рамки: Пластик Країна виробник: Тайвань Дульна різьба: Немає Довжина ствола, см: 10 Довжина загальна, см: 20,5 Країна походження: Тайвань Маса: 860 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами