Гранатомет страйкбольний ASG B&T GL-06 Gas кал.6 мм

Гранатомет страйкбольний ASG B&T GL-06 Gas кал.6 мм

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 126 оцінок )

10 470

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гранатомёт страйкбольний ASG B&T GL-06 Gas кал.6 мм

GL-06 - це страйкбольний привод від данського виробника пневматичної та страйкбольної зброї ASG, який є реплікою швейцарського гранатомета від Brügger & Thomet. Продукція компанії ASG повністю ліцензована світовими виробниками зброї, а отже за зовнішніми та масо-габаритними характеристиками вона повторює оригінальні моделі та має автентичні маркування.

Шасі та та ствольна коробка в даній моделі виготовлені із міцних полімерних матеріалів, а ствол - зі сталі. Для забезпечення надійного утримання привода при стрільбі, модель оснащена руків`ям перенесення вогню в передній частині. Кріплення додаткових тактичних аксесуарів, зокрема коліматорних або оптичних прицільних приладів, забезпечується наявністю інтерфейсу Пікатінні. Також модель оснащена складаним прикладом.

Боєприпас гранатомету (ВОГ) виконаний за принципом фальш-патрона, а саме має калібр 40 мм, в середині якого можливо розмістити до 90 кульок в калібрі 6 мм. Сам боєприпас оснащений заглушкою, яка дозволяє запобігти висипанню вмісту. ВОГ заправляється газом Green Gas, під дією якого відбувається виліт кульок при пострілі.

Стрільба з гранатомета відбувається за рахунок стискання металевої пружини, оскільки дана модель є спріноговою версією страйкбольної зброї.

Характеристики

Калібр
  • 6 мм
Колір
Додаткові характеристики
  • Довжина загальна, мм: 590 Калібр: 6 Країна виробник: Тайвань Дульна різьба: Немає Довжина ствола, см: 27,9 Довжина загальна, см: 38,5
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами