Ніж Opinel 6 VRN (113060)

Код:  433952144
Довжина клинка, мм
  • 70

Ніж Opinel 6 VRN (113060)

Код:  433952144

Немає в наявності

456

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Опис ножі Opinel 6 VRN:

Ніж Опинель 6 є представником класичної лінійки Natural, яка була представлена ще в 1890-х роках Жозефом Опинелем. Його ножі стали настільки популярними, що «розійшлися» буквально по всьому світу. Пізніше, справу продовжила його сім'я, передаючи знання і напрацювання з покоління в покоління більше сотні років. Таким чином, компанія Опинель отримала колосальний досвід. І на сьогоднішній день, ми бачимо, що дана компанія періодично представляє світові нові зразки, призначені для найрізноманітнішої діяльності. При цьому, старі моделі, що стали класикою, не знімаються з виробництва, а максимально допрацьовуються і залишаються актуальними на світовому ринку по сьогоднішній день.

Саме прагнення створити ідеальний ніж, наштовхнуло працівників компанії на ідею використати високовуглецеву сталь. Після багатьох випробувань, компанія Опинель зупинилася на карбонированной сталі марки ХС90.

Таким чином, з'явився ніж Опинель 6 з клинком з високовуглецевої сталі. Кожен примірник після виготовлення піддається термічній обробці, завдяки якій твердість леза досягає позначки 60 HRC.

Незважаючи на досить високі показники міцності і довговічності, ножі з високовуглецевої сталі схильні до корозії і вимагають ретельного догляду. Наприклад, Опинель 6 не слід залишати надовго у вологому середовищі та після кожного використання його рекомендується промивати і сушити.

Модифікація також торкнулася і замикаючого механізму. На даний момент, таким виступає замок «viroblock», який є запатентованою розробкою бренду і застосовується виключно в ножах компанії Опинель.

Рукоять ножа Opinel 6 виконана з бука і зберегла початкову, класичну форму, створену Жозефом Опинелем.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 70
Матеріал ручки
  • Дерево
Твердість клинка
  • 59-60 HRC
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image