Гвинтівка пневматична Norica NTX10 GRS

Тип боєприпасів

Гвинтівка пневматична Norica NTX10 GRS

Продавець:InteroLife

4.8/5  ( 123 оцінок )

11 570

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель NTX10 - це пневматична гвинтівка для розважальної стрільби по мішенях від всесвітньо відомого іспанського виробника Norica. NTX10 представляє собою потужну пружинно-поршневу гвинтівку з переломним механізмом заряджання і призначена для стрільби пневматичними кулями 4,5 мм.

Серія GRS (Gas System Ram) - пневматичні гвинтівки, оснащені газовою пружиною. Гвинтівки з газовою пружиною мають низку переваг, зокрема великий ресурс використання, порівняно зі звичайною пружиною, відсутність бічної вібрації і меншу віддачу, рівномірне зведення. Завдяки використанню азоту в конструкції газової пружини забезпечується можливість тривалий час тримати гвинтівку зведеною.

Дана модель має елегантний та практичний дизайн. Ложе гвинтівки виготовлене із міцних полімерних матеріалів. Пластикова ложа не боїться різких перепадів температур, підвищеної вологості та менше піддається сколам та тріщинам, ніж дерев'яні ложі. Для зручності утримання при стрільбі пістолетне руків'я має текстуровану поверхню, а приклад оснащений спеціальним отвором. Регульована за висотою щока сприяє комфортному розташуванню голови стрільця на прикладі гвинтівки та ідеальному поєднанню лінії прицілювання з оком стрільця.

Як прицільні пристосування використовуються оптоволоконні цілик і мушка. Завдяки наявності кріплення типу “ластівчин хвіст” є можливість встановлення оптичного або коліматорного прицілів для пневматичної зброї. Ствол обладнаний полімерним надульником, який захищає дульний зріз від пошкоджень та сприяє легшому зведенню гвинтівки.

Модель NTX10 оснащена технологією NATS, завдяки якій забезпечується можливість регулювання довжини ходу спускового гачка та зусилля спуска. Завдяки розширеній спусковій скобі забезпечується можливість ведення стрільби в тактичних рукавичках.

Характеристики

Місткість магазина
Загальна довжина
  • 117
Довжина дула
  • 48.4 мм
Джерело енергії
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!