Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Sapsan TAC-M 550/300 (кал. 4,5 мм, coyote)

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Sapsan TAC-M 550/300 (кал. 4,5 мм, coyote)

Продавець:InteroLife

4.8/5  ( 123 оцінок )

36 700

Є в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нова генерація пневматичної PCP гвинтівки ZBROIA Sapsan 2024 року – модель Sapsan TAC-M. Новий дизайн гвинтівки наголошує на незламному характері виробника ZBROIA з українського Харкова. Тепер високоточна гвинтівка має не лише ідеальний баланс, а й модульну конструкцію. Це дозволяє зібрати стрілецький комплекс індивідуально під потреби стрільця.

Цівка виготовлена з авіаційного алюмінію, оснащена отворами M-LOK та знімною планкою Пікатінні, що дає можливість різних варіантів апгрейду гвинтівки та встановлення навісного обладнання. Наприклад, сошки, вказівник, збройовий ремінь, передня рукоятка і т.д.
Ще три планки Пікатінні встановлені на ствольній коробці (бічні на 7 слотів і верхня на 11), що дозволяє встановити оптичні або механічні прицільні пристрої - приціл, коліматор або целік.

Ергономічна пістолетна рукоятка виконана з дерева та за бажанням може бути замінена під ергономіку руки власника. Дерев'яний приклад тепер має шкіряний підщечник, регульований пружний тильник і слот для запасного магазину, який тепер завжди буде під рукою. У гвинтівці Сапсан використовуються надійні та прості дискові магазини на 10 пострілів кожен.
Зручно розташований важіль взводу простий у використанні та забезпечує блискавичну стрілянину. Двоступінчастий спусковий гачок Sapsan має три параметри регулювання для неймовірної точності стрільби.
Сталевий нарізний ствол, виготовлений на високоточних верстатах із ЧПУ, має 12 нарізів, лівий твіст 450 мм. Стовбур завдовжки 550 мм.
Гвинтівки працюють м'яко та тихо. Стовбур традиційно має вбудований саундмодератор, а також дульне різьблення 1/2"-20 UNF для встановлення зовнішнього глушника (йде в комплекті).
Точність пострілів Сапсан суворо відповідає «золотим стандартам» виробника ZBROIA – 5 пострілів на дистанції 30 м укладаються у групу розміром із монету.
Резервуар об'ємом 300 см3 дозволяє виконати безліч тренувань на одній заправці. Зручне розташування заправного порту запобігає попаданню пилу та бруду в резервуар гвинтівки. А бічний манометр дозволяє постійно контролювати рівень тиску під час стрілянини. У комплекті два штуцери для накачування резервуару насосом, балоном із заправною станцією або компресором.

Гвинтівка Sapsan 550/300 показує відмінну точність та кучність на дистанціях до 100 метрів і може використовуватись для плінкінгу.



* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.
* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!

Характеристики

Джерело енергії
Загальна довжина
  • 812
Довжина дула
  • 550 мм
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!