Гвинтівка пневматична Diana XR 200 Green (PCP)

Тип боєприпасів

Гвинтівка пневматична Diana XR 200 Green (PCP)

Продавець:InteroLife

4.9/5  ( 132 оцінок )

48 400

Є в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Diana XR 200 - це пневматична гвинтівка з попереднім накачуванням повітря (PCP) від всесвітньо відомого німецького бренду Diana. Модель XR200 є першою в новій лінійці XR PSP. Вперше її було продемонстровано на всесвітній виставці зброї SHOT Show у 2022 році.

Diana XR200 поєднує в собі найкращі напрацювання компанії Diana за багато років! Саме тому вона ідеально підходить не тільки для розважальної стрільби, а ще й спортивної стрільби.

Diana XR200 оснащена німецьким стволом Lothar Walther, однак є модифікації із полігональними стволами та стволами, оптимізованих для кулі. Ствол захищений кожухом та має вмонтовану систему компенсації звуку і стабільності кулі.

Однією із особливостей Diana XR200 є те, що завдяки конструктивним особливостям вона чудово підходить як для правші, так і для шульги, оскільки боковий важіль зведення можна з легкістю перекинути з однієї сторони на іншу. Для цього достатньо відкрутити всього один гвинт. Приклад також двосторонній.

Ще однією конструктивною особливістю є розташування манометра HPA. Він розташований в передній частині напірної трубки та повернений до стрільця, що дає можливість спостерігати за рівнем тиску в резервуарі не змінюючи положення при стрільбі. Великою перевагою цієї особливості є безпека, оскільки щоб перевірити тиск не потрібно перевертати гвинтівку стволом донизу.

Оснащена магазином на 14 пневматичних куль, калібром 4,5 мм. Магазини, що встановлені у гвинтівці, доволі глибокі і здатні приймати кулі, довжиною до 16 мм.

Також Diana XR200 регулюється завдяки регулятору Altaros, який призначений для постійного підрахунку пострілів. На правій стороні механізму встановлений манометр, який показує налаштування регулятора. Крім того, рівні потужності можна регулювати за допомогою гвинта.

Окрім подачі кулі з обертального магазина, передбачений лоток для двох пострілів, який передбачений для точної стрільби, такої як Benchrest - змаганням зі стрільби на великі відстані.

Має двоступінчастий регулюємий спусковий гачок зусиллям спрацювання від 500 до 700 грам.

Гвинтівка володіє доволі високою потужністю, максимальний тиск резервуара - 200 бар. При пострілі гвинтівка видає максимальну енергію 29 Дж.

На нижній частині ложа гвинтівки розташована довга зручна планка на яку можна кріпити сошки.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1090
Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!