Ніж грибника Opinel №8, нержавіюча сталь, бук (001252)

Код:  435524417
Довжина клинка, мм
  • 80

Ніж грибника Opinel №8, нержавіюча сталь, бук (001252)

Код:  435524417

Немає в наявності

945

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа грибника Opinel VRI 8:

Збір грибів здавна вважається одним з видів активного відпочинку і не тільки. Це досить спокійне заняття, яке дозволяє розслабитися на самоті або зблизитися з сім'єю, займаючись спільною справою. Практично для будь-якого виду активного відпочинку, для «тихого полювання» також потрібно додаткове спорядження. Це не тільки спеціальний одяг, головні убори і тара для збору. Для збору грибів також потрібен ніж. На жаль, кухонний ніж для цієї задачі придатний менше всього. Для такого виду відпочинку, є спеціальні ножі з вигнутою формою леза і часто зі щіточкою на рукоятці, для очищення грибів від бруду.

Компанія Опинель також створила спеціальний ніж для подібного роду занять, і ми готові вам його уявити. Грибний ніж Opinel VRI 8 являє собою невеликий ніж складаний конструкції з незвичайним вигнутим лезом, яке ідеально підходить для збирання грибів. А невеликі, не загострені зубці і щіточка на кінці рукоятки дозволяють очистити гриб від моху, землі і іншого бруду. Рукоятка виготовлена з бука, що гарантує приємний і зручний хват. Як і всі складні моделі, грибний ніж Opinel VRI 8 комплектується фірмовим замком, конструкції Virobloc, який забезпечує безпечне використання та зберігання. Такий замок представляє собою муфту, розташовану на місці з'єднання клинка та руків'я. В момент, коли розріз на муфті поєднаний з площиною клинка, лезо можна закрити або відкрити. Поворот розрізу муфти фіксує клинок в одному з двох положення.

Грибний ніж Opinel VRI 8 на сьогоднішній день користується великою популярністю не тільки серед грибників, а й серед любителів активного відпочинку. Це зумовлено винятковою надійністю і зручністю даного клинка.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.3
Довжина клинка, мм
  • 80
Матеріал ручки
  • Дерево
Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Додаткові характеристики
  • щітка для очищення грибів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».