Тепловізійний бінокуляр AGM Voyage TB50-384 тепловізорний бінокль АГМ для військових охорони нічного полювання з оптичним збільшенням 5.5× - 88× та відстанню розпізнання людини 2600 м Чорний

Тепловізійний бінокуляр AGM Voyage TB50-384 тепловізорний бінокль АГМ для військових охорони нічного полювання з оптичним збільшенням 5.5× - 88× та відстанню розпізнання людини 2600 м Чорний

Продавець:The best buy

4.6/5  ( 15 оцінок )

180 000

142 500

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний бінокль AGM Voyage LRF TB50-384 монокуляр

AGM Voyage LRF TB50-384 – двоспектральний оптичний та тепловізійний бінокль. Модель має інфрачервоний високочутливий термодатчик роздільною здатністю 384x288 пікселів з кроком 12 мікрон, NETD < 20 мК. Також бінокуляр оснащений оптичним детектором наднизького освітлення 2560x1440 pix. У прилад вбудований дисплей HD OLED 1024x768, 50 Гц та окуляр із широким полем зору.

Тепловізійний бінокль AGM Voyage LRF TB50-384 здатний швидко виявити приховані об'єкти навіть в екстремальних умовах, таких як густий дим, туман, інтенсивний дощ або засніженість. Крім того, пристрій повністю водонепроникний, а відповідно відмінно працює в суворому кліматі або несприятливому навколишньому середовищі. Його застосовують у патрулюванні, пошуку, порятунку, забезпеченні законності, боротьбі з контрабандою та затриманні злочинців.

Експлуатація AGM Voyage проста та інтуїтивно зрозуміла завдяки зручному інтерфейсу. Ергономічні кнопки дозволяють швидко та легко здійснювати необхідні налаштування, встановлювати режими роботи.

Бінокуляр Voyage відрізняється універсальністю завдяки широкому спектру доступних видів зображення. Він пропонує різні режими перегляду, включаючи теплове зображення, видиме зображення та злиття обох типів. Це дає можливість користувачам швидко адаптуватися до різних умов та ефективно виконувати поставлені завдання.

Серія Voyage оснащена всіма необхідними функціями для точного виявлення та позиціонування цілей. Лазерний далекомір дозволяє визначити відстань до об'єктів, модуль GPS забезпечує геопозиціонування, електронний компас допомагає визначити напрямок, а інклінометр – кут нахилу. Крім того, Voyage оснащений 850 нм ІЧ-підсвічуванням для нічного бачення та покращення якості зображення в умовах недостатнього освітлення.

Основні особливості AGM VOYAGE TB50-384:

  • Біспектральна система бачення - тепловізійна та оптична камери;
  • Приймач теплового випромінювання – 384х288 pix. @12 µm, NETD <20 mK;
  • Тип детектора – Vanadium Oxide Uncooled Focal Plane Array;
  • Оптичне збільшення – 5,5x-88x;
  • Цифровий зум (Digital Zoom) - 1x, 2x, 4x, 8x, 16x;
  • Германієвий об'єктив – 50 мм/f0,9;
  • Мінімальна дистанція фокусування – 5м;
  • Кут поля зору FOV (Field of view) - 5,3 ° х 4 ° або 9,3 - 7 м/100м;
  • Цифрова камера - 1/8” Progressive Scan CMOS 2560 x 1440 @ 25fps;
  • Фокусна відстань оптичного об'єктива - 31мм/f1,2;
  • Мінімальна освітленість B/W - 0.001 lux @ (F1.0, AGC On);
  • Вбудований ІЧ-освітлювач 850 нм, дальність 400м;
  • Автоматичне регулювання потужності випромінювання;
  • Два дисплеї HD OLED, 0.39'', роздільна здатність 1024х768 пікселів;
  • Палітри відображення (Optical, Fusion, White Hot, Black Hot, Red Hot, Image Fusion);
  • Дальність виявлення об'єктів (1,8х0,5м) - 2600 м;
  • Вбудований фото та відео рекордер, карта пам'яті 64 Гб;
  • Запис відео зі звуком, локальний фотоальбом;
  • Video Recording MP4, 1600x1200, Snapshot Capture JPEG, 1600x1200;
  • Фірмовий обробник картинок "Image Boost";
  • Функція відстеження гарячої точки, картинка в картинці;
  • Вбудований лазерний далекомір до 1000м, 905 nm (Class 1), похибка ±1м;
  • Цифровий компас, датчик нахилу, датчик наближення;
  • Модуль Wi-Fi, GPS, інтеграція з iOS та Android пристроями, додаток AGM Connect;
  • Клас захисту від вологи – IP67;
  • Діапазон робочих температур - від -30 ° C до +55 ° С;
  • Джерело живлення – 18650 Li-ion battery x3;
  • Час автономної роботи – до 8 годин;
  • Зовнішнє живлення – DC 5V/2A, Max.10W, Type-C port;
  • Штативний адаптер 1/4”-20 UNC;
  • Габарити – 217 x 155 x 88 мм, вага – 1,12 кг.

Інноваційний тепловізійний сенсор

Тепловізійний блок бінокуляра AGM Voyage TB50-384 має високошвидкісну матрицю фокальної площини (FPA), виготовлену з оксиду ванадію VOx (Vanadium Oxide). Роздільна здатність термодатчика становить 384x288 pix., розмір пікселя 12 µm. Покращена деталізація, а також підвищена загальна інформативність, досягаються завдяки гранично низькому рівню тепловізійної чутливості NETD <20 мК. Бінокль легко бачить за відсутності освітлення та крізь різні перешкоди, такі як туман, дум, опади, що можливо за рахунок його роботи в довгохвильовій частині інфрачервоного спектру (8-14нм).

Біспектральна система бачення

Система біспектрального бачення дозволяє використовувати теплобінокль AGM Voyage TB50-384 як цифрову камеру при хорошому освітленні в денний час. Сенсор 1.88" Progressive Scan CMOS роздільної здатності 2560x1440рх забезпечує чітке зображення при передачі на великі відстані. Він має достатню чутливість, щоб отримувати якісну картинку навіть при слабкому освітленні - 0.001 лк.

Потужний об'єктив із германію

Германієвий об'єктив діаметром 50 мм, апертурою f/0,9, здатної підвищувати ІК-випромінювання на 19%, оснащений лінзою асферичної форми, що гарантує значне поліпшення якості зображення. При базовій кратності 5,5x та цифровому зумі від 1 до 16x максимальне збільшення сягає 88x. Кут огляду в 5,3x4 градуси забезпечує широке поле зору - 93 x 70 метрів на дистанції 1000 м. Для налаштування фокусу в приладі є невеликий барабан, який розташований між двома окулярами.

Два HD OLED дисплеї

Зображення, отримане від цифрової камери або тепловізійного датчика, передається на HD OLED дисплеї з роздільною здатністю 1024х768 пікселів. Окуляри бінокля мають індивідуальні налаштування діоптрій. Вбудований сенсор наближення автоматично включає бінокль перед початком спостереження та вимикає його, коли він віддаляється від очей. Міжзіркові відстань можна регулювати в межах 60-70 мм, а діоптрійний діапазон становить від -5 D до +3 D. Частота оновлення кадрів 50 Гц.

Набір колірних палітр і режимів відображення

Користувачам біноклів AGM Voyage доступний вибір з декількох колірних схем відображення.

  • Optical;
  • Fusion;
  • White Hot;
  • Black Hot;
  • Red Hot;
  • Image Fusion

Для ефективного пошуку на відкритих просторах рекомендується використовувати чорно-білі монохромні палітри з інверсними відтінками, особливо при поганій видимості або спостереженні в темряві. Якщо ж вам потрібно спостерігати на близьких відстанях протягом тривалого часу, то рекомендується використовувати теплові палітри «Fusion», у суміщеному режимі «Image Fusion»ви побачите накладену картинку з тепловізійної і оптичної камери.

Режим PiP "Картинка в картинці"

Функція PiP стане в нагоді для тих випадків, коли недостатньо оптичної кратності. При активації опції «картинка в картинці» у невеликому вікні з'являється збільшена центральна частина основного екрану, яка не перекриває огляд, це дає можливість розпізнавати та ідентифікувати цілі, але контролювати обстановку навколо об'єкта, що спостерігається.

Hot Tracking Effect

Функція відстеження гарячої точки застосовується, коли потрібно виділити найбільш теплу область на термограмі. Вона особливо корисна під час спостереження за об'єктами в русі, при поганій видимості, для відстеження підранків за залишеним ними тепловим слідом. Щоб увімкнути цей режим, необхідно вибрати відповідний пункт меню. Після активації опції на екрані з'явиться спеціальний маркер, який підсвітить гаряче місце.

Лазерний далекомір

Далекомір відповідає першому класу лазерної безпеки має дальність роботи до одного кілометра. Діапазон випромінювання - 905 нм лежить за межею видимого спектру. Похибка вимірювань не перевищує±1м.

Інтелектуальний ІЧ-освітлювач

Вбудоване інтелектуальне ІЧ-підсвічування дає можливість використовувати прилад вночі. Потужність освітлення автоматично регулюється залежно від рівня зовнішнього освітлення. Робота освітлювача на довжині хвилі 850 нм здійснюється у сфері невидимого спектра. Потужність освітлювача є достатньою для подолання темряви на дистанції до 400 метрів.

Запис відео зі звуком, Wi-Fi модуль

В AGM Voyage є вбудований рекордер, який дозволяє зберігати відео-матеріали з роздільною здатністю до 1600х1200 пікселів і форматами .MP4 і .JPG. Внутрішній носій пам'яті має обсяг 64 Гб, що забезпечує досить місця для зберігання записів. Крім того, модуль Wi-Fi дозволяє проводити відеоконференції і ділитися записаним матеріалом з безліччю людей, які можуть у режимі реального часу спостерігати за подіями на своїх гаджетах

Мобільний додаток «AGM Connect»

AGM Voyage має фірмовий мобільний додаток. Щоб скористатися різними можливостями бінокля, наприклад оновленням програмного забезпечення, для обміну файлами або перегляду відео, а також віддаленого керування налаштуваннями, рекомендується завантажити "AGM Connect" з магазинів App Store для пристроїв iOS та Google Play TM для пристроїв Android.

Компас та GPS модуль

Великою перевагою AGM Voyage є інтегрований модуль GPS, здатний автоматично визначати поточні координати та додавати географічні позначки до відео та фотографій. Це значно полегшує навігацію у незнайомих місцях та спрощує обмін геоданими з колегами. Крім того, наявність вбудованого цифрового компасу дозволяє легко орієнтуватись на місцевості.

Корпус

AGM Voyage LRF TB50-384 має водонепроникний корпус, що відповідає класу захисту IPX7, і унікальним дизайном. Пристрій здатний витримувати будь-які екстремальні умови. Оптика надійно захищена від падінь, атмосферних опадів та невеликих ударів, наприклад, від зіткнення з екіпіруванням або гілками дерев. Робочий діапазон температур становить від -30 до +55°C, що робить бінокль придатним для використання у різному кліматі. Крім того, для зручності спостереження в стаціонарному положенні є спеціальний різьбовий адаптер з розміром 1/4”-20 UNC (дюйма).

Система живлення

Блок живлення бінокля AGM VOYAGE TB50-384 розрахований на три елемента 18650 і забезпечує приблизно 8 годин автономної роботи. Якщо необхідно продовжити час експлуатації, можна скористатися зовнішнім джерелом живлення з інтерфейсом USB DC 5V/2A, Max.10W, Type-C port. В комплекті також є зарядний пристрій і запасні акумулятори.

Технічні характеристики:

  • Макс. роздільна здатність (Thermal): 384×288
  • Розмір пікселя: 12 мкм
  • Спектральний діапазон: 8 мкм – 14 мкм
  • Теплова чутливість (NETD): <20 мК (25°C, F#=1.0)
  • Фокусна відстань (Thermal): 50 мм
  • Особливості: аудіо запис; місцевий альбом; точка доступу Wi-Fi; GPS; цифровий компас; гарячий трек; лазерний далекомір; датчик наближення; режим очікування
  • Кути огляду (Thermal): 5.3 ° × 4.0 °
  • Апертура (Thermal): F0.9
  • Оптичне збільшення: 5.5× - 88×
  • Цифрове збільшення: 1×, 2×, 4×, 8×, 16×
  • Відстань спостереження: 2600 м
  • Лазерний далекомір: 1000 м
  • Матриця: 1.88” CMOS
  • мін. чутливість: 0.001 лк (F1.0, AGC On)
  • Макс. роздільна здатність: 2560×1440
  • Фокусна відстань: 31 мм
  • Дисплей: 0.39-", OLED, 1024×768
  • Палітра: оптичний, білий гарячий термальний, чорний гарячий термальний, червоний гарячий термальний, злиття зображень
  • Підсвічування об'єкта: ІЧ 400м
  • Локальне сховище: 64 Гб
  • Запис відео: MP4, 1600x1200
  • Запис Snapshot: JPEG, 1600x1200
  • Тип живлення: 18650
  • Термін роботи батареї: до 8 год.
  • Робоча температура: -30°C - 55°C
  • Ступінь захисту: IP67
  • Інтерфейси: DC 5В/2A, Max.10 Вт, Type-C port
  • Розмір: 217×155×87 мм
  • Вага: 1,12 кг.

Комплектація:

  • Тепловізійний бінокуляр AGM Voyage LRF TB50-384
  • Зарядний пристрій
  • Кабель живлення
  • Серветка для протирання лінз
  • Два ремінці на зап'ястя
  • Шийний ремінець
  • Шість акумуляторів 18650
  • Адаптер живлення
  • Інструкція користувача
  • Футляр для перенесення.

Паспорт та керівництво користувача до пристрою (просто натисніть на потрібне вам посилання)

Паспорт

Керівництво користувача

Характеристики

Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна оптична кратність, х
Живлення
Мінімальна дистанція фокусування, м
Дисплей
  • OLED
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення