Арбалет багатозарядний AR-6 Stinger II Tactical

Арбалет багатозарядний AR-6 Stinger II Tactical

Продавець:Best mix.ua

4.5/5  ( 36 оцінок )

14 145

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний арбалет-пістолет Steam bow Stinger II tactical.
Надзвичайно легкий, тактичний та швидкий багатозарядний арбалет із магазином на 6 стріл. У комплект входять вбудовані планки Пікатінні, на які можна встановити аксесуари на будь-який смак, такі як лазерний цілевказівник, тактичний ліхтар та багато іншого. У комплект також входять руків'я на цівку та регульований приклад.
Арбалет виготовлений з високоякісного, легкого та удароміцного полімеру (стійкого до ультрафіолетового випромінювання). Він дуже міцний та надзвичайно надійний. Всі деталі даного арбалету спроектовані з урахуванням максимальної надійності та довговічності. Сумарна вага всього арбалету складає 1.16 кг.
Ефективна дальність стрільби становить близько 30 метрів. Завдяки регульованому прикладу, було перероблено систему зводення, що в свою чергу вимагає меншого зусилля. Для зводення достатньо переломити приклад і повернути його у вихідне положення.
Дуга арбалета має невелику силу натягу в 35 фунтів (15,9 кг), проте швидкість вильоту стріли становить близько 150 футів в секунду - 46 м/с при використанні оригінальних тренувальних важких болтів Steambow (вагою близько 9,2 г). Зі звичайними легшими пістолетними болтами (близько 6,7 г) швидкість досягає близько 200 футів в секунду - 61 м/с.
Довжина арбалета 55.6 – 63.2 см (мається на увазі довжина зі знятим прикладом та приєднаним), висота 21.9 см, а ширина 44.5 см.
Новий оптоволоконний приціл полегшує та прискорює прицілювання. У магазині є отвір для оригінальних лазерних прицілів від Steambow (лазер не входить до комплекту постачання). Магазин відкривається натисканням цілика та вміщує 6 болтів. Завдяки спеціальному механізму, ви зможете перезарядити магазин за короткий проміжок часу. Додатковий плюс є можливість змінювати дуги на посилені. Магазин має покажчик, через який можна побачити фактичну кількість болтів у ньому. Арбалет не має запобіжника.

В комплект входять: арбалет, дуга (35 lbs), один змінний спусковий гачок, одне вертикальне руків’я (на цівку), один регульований приклад, 6 алюмінієвих легких болтів (9,2 грама), 2 тятиви, допоміжний трос для монтажу/демонтажу тятиви, матеріали для збирання та інструкція.

Характеристики

Довжина корпусу арбалета
  • 556 см
Сила натягу, кг
Країна реєстрації бренду
  • Китай (Тайвань)
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами