Арбалет багатозарядний AR-6 Stinger II Compact 35lbs

Арбалет багатозарядний AR-6 Stinger II Compact 35lbs

Продавець:Best mix.ua

4.5/5  ( 36 оцінок )

12 710

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний арбалет - пістолет Steam bow Stinger II compact.
Надзвичайно легкий, тактичний та швидкий багатозарядний арбалет з магазином на 6 стріл. Напрочуд потужний – це компактний варіант серії пістолетних арбалетів AR-6 Stinger II. Швидкострільність даного арбалету можна вважати однією з кращих серед багатозарядних арбалетів, представлених на ринку. У комплект входять вбудовані планки Пікатінні, на які можна встановити аксесуари на будь-який смак, такі як лазерний цілевказівник, тактичний ліхтар, руків'я та багато іншого.
Арбалет виготовлений з високоякісного, легкого та удароміцного полімеру (стійкого до ультрафіолетового випромінювання). Він дуже міцний та надзвичайно надійний. Всі деталі даного арбалету спроектовані з урахуванням максимальної надійності та довговічності. А невелика вага, менше 1 кг, робить його одним із найлегших тактичних арбалетів на ринку.
Ефективна дальність стрільби становить близько 30 метрів. Завдяки повній переробці механізму зведення арбалет став досить швидкострільним. Для зведення просто відведіть важіль зводу до упору і поверніть у вихідне положення.
Дуга арбалета має невелику силу натягу в 35 фунтів (15,9 кг), проте при цьому швидкість вильоту стріли становить близько 150 футів в секунду - 46 м/с при використанні оригінальних важких тренувальних болтів Steambow (вагою близько 9,2 г). Зі звичайними легшими пістолетними болтами (близько 6,7 г) швидкість досягає близько 200 футів в секунду - 61 м/с.
Довжина арбалета 55.6 см, висота 21.9 см, а ширина 44.5 см.
Новий оптоволоконний приціл полегшує та прискорює прицілювання. У магазині є отвір для оригінальних лазерних прицілів від Steambow (лазер не входить до комплекту постачання). Магазин відкривається натисканням цілика та вміщує 6 болтів. Завдяки спеціальному механізму ви зможете перезарядити магазин за короткий проміжок часу. Додатковий плюс є можливість змінювати дуги на посилені. Магазин має покажчик, через який можна побачити фактичну кількість болтів у ньому. Арбалет не має запобіжника.

В комплект входять: арбалет, дуга (35 lbs), 6 алюмінієвих легких болтів (10,5 грам), 2 тятиви, допоміжний трос для монтажу/демонтажу тятиви, матеріали для збирання та інструкція.

Особливості:

  • Багатозарядний арбалет з магазином на 6 набоїв.
  • Гібрид, це щось середнє між пістолетом та арбалетом.
  • Модернізований механізм зведення, що робить зведення арбалета ще швидшим.
  • Оснащений базовими прицільними пристроями - цілком і оптоволоконною мушкою.
  • Руків'я спеціально прогумована, арбалет не вислизає з рук і чудово збалансований.
  • Можливість заміни стандартної дуги на посилену.

Характеристики

Довжина корпусу арбалета
  • 556 см
Сила натягу, кг
Країна реєстрації бренду
  • Китай (Тайвань)
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами