Пістолет пневматичний Crosman "2300" кал.4,5

Код:  437388068

Пістолет пневматичний Crosman "2300" кал.4,5

Код:  437388068

Є в наявності

11 424

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет Crosman 2300T добре відомий серед любителів спортивної стрільби як надійна зброя, що володіє хорошим боєм, високими показниками точності і кучності, просте у використанні і відмінно підходить як для новачків, так і для професіоналів. Хоча в першу чергу пневматичний пістолет Crosman 2300T призначений саме для професіоналів.Пневматичний пістолет Crosman 2300T став результатом спільної діяльності дизайнерів зброї і стрільців-професіоналів. У конструкції були враховані побажання фахівців і використані рішення, напрацьовані на попередніх моделях компанії. Незважаючи на дещо дивний вигляд, пістолет відмінно лягає в руку. Він ідеально збалансований і позбавлений віддачі, яка так заважає при спортивній стрільбі. Подовжений в порівнянні з попередньою моделлю ствол дозволив збільшити прицільну дальність стрільби. Позитивно на результатах позначилося і застосування нової системи калібрування прицілу, що дозволяє налаштувати зброю повністю під себе.Пістолет має солідну вагу - 1200 грам, що може завдати проблем при стрільбі з однієї руки, але це справа звички. Як джерело енергії для пострілу використовується балончик зі зрідженим вуглекислим газом, якого вистачає на 60-70 повноцінних пострілів. При подальшому використанні точність бою падає.Модель рекомендована в першу чергу для досвідчених стрільців, оскільки за своїми характеристиками вони майже не поступається професійним спортивним пістолетам, але за ціною доступніше.

Характеристики

Матеріал корпуса
Вага, г
  • 1180
Матеріал рукоятки
  • Метал
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!