Нескладаний ніж Глок (GLock Feldmesser 78) Чорний

Код:  438349274
Довжина клинка, мм
  • 167
Матеріал клинка

Нескладаний ніж Глок (GLock Feldmesser 78) Чорний

Код:  438349274

Є в наявності

1 680

974

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Що таке тактичний ніж?

Поширена думкау, що тактичні ножі призначені для рукопашного бою і самозахисту. Тому їхня конструкція повинна забезпечувати можливість наносити точні та потужні колючі удари, одночасно захищаючи і надійно фіксуючи руку, яка утримує ніж. Насправді в сучасних умовах маэ мысце дещо інша ситуація.

Звичайно, бойове використання ножа військовими залишається можливим. Але, як показує практика, в наш час мало хто використовує застосує ніж саме з цією метою. Натомість багатьом військовослужбовцям часто доводиться розкривати ящики та консервні бляшанки, лагодити спорядження та обладнання в польових умовах, розводити багаття, готувати їжу (хоча б ті ж консерви), будувати, проникати у замкнені приміщення тощо.

Саме для виконання цих важливих «допоміжних» завдань міцний ніж завжди був і буде дуже корисний. На перше місце вийшли універсальність та, так би мовити – побутова корисність ножа. І саме з цієї причини гарний тактичний ніж чудово підійде не тільки військовим, але й мисливцям та туристам.

Головні технічні та функціональні особливості тактичного ножа

Виготовлений під значним впливом всесвітньо популярного тактичного ножа Feldmesser 78 і є класичним тактичним ножем у загальному розумінні. Ніж, який взято за зразок завдяки своїй ефективності та зручності вже заробив відомість та дуже гарну репутацію та використовується військовими частинами по всьому світу. Не дивно, що на ринку з'явилося багато його реплік та просто ножів що копіюють деякі вдалі риси його конструкції.

Розроблено для серйозної повсякденної експлуатації в польових умовах. Якісні матеріали та продумана конструкція гарантують його зручність, довговічність і надійність.

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 293

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 167

ДОВЖИНА РУКОЯТИ, ММ: 126

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 3.4

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 22.5

МАРКА СТАЛІ: 440 C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: BLACK OXIDE

ТОВЩИНА РУЧКИ, ММ: 24.8

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: ПОЛІМЕР

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛУ: ТАК

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: ПОЛІМЕР

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 22.5
Довжина клинка, мм
  • 167
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».