Фінський Ніж Пуукко Aura із Високоякісної Нержавіючої Сталі N690 BPS Knives — ЛІМІТОВАНА СЕРІЯ - фінка для різьби по дереву, полювання, риболовлі

Фінський Ніж Пуукко Aura із Високоякісної Нержавіючої Сталі N690 BPS Knives — ЛІМІТОВАНА СЕРІЯ - фінка для різьби по дереву, полювання, риболовлі

Продавець:BPS

4.8/5  ( 15 оцінок )

3 050

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Aura — ЛІМІТОВАНА СЕРІЯ

  • Матеріал клинка: нержавіюча сталь N690
  • Твердість сталі, HRC: 58-60
  • Загальна довжина: 180 мм
  • Довжина клинка: 83 мм
  • Товщина клинка: 3 мм
  • Вага: 100 г
  • Матеріал руків’я: мікарта
  • Довжина руків’я: 97 мм
  • Комплектація: шкіряні ножни

Ніж варто періодично протирати насухо, щоб уникнути плям на поверхні ножа! Проте зверніть увагу, що зміна кольору сталі є природним процесом та не вважається дефектом

Aura — це лімітований ніж із яскравим блакитним руків’ям, натхненний класичним фінським дизайном. Фінські ножі здавна використовувалися для виконання різноманітних завдань: від різьби по дереву до мисливства, риболовлі та роботи в саду.

Було випущено лише 200 екземплярів у рамках лімітованої серії. Тож фіксований ніж Aura стане не лише надійним інструментом, але й чудовим доповненням будь-якої колекції.

Лезо:

Лезо Aura виготовлене з нержавіючої сталі преміального рівня N690, яка славиться своєю здатністю довго утримувати гостроту, стійкістю до корозії та довговічністю:

Утримання гостроти: Лезо зі сталі N690 залишається гострим упродовж тривалого часу завдяки наявності ванадієвих карбідів у складі. Це означає, що ви рідше будете заточувати ніж і більше часу насолоджуватиметесь його гостротою.

Стійкість до корозії: Хром у складі сталі (приблизно 17 %) забезпечує чудову стійкість до іржі та корозії. Aura підходить для використання на природі, де ви може часто стикатися з підвищеною вологістю.

Довговічність: Лезо з твердою сталі HRC 58–60 відмінно витримує важкі завдання, не ламаючись та не сколюючись.

Руків’я:

Ручка Aura спеціально розроблена для забезпечення надійного та зручного хвату, навіть коли ваші руки вологі або жирні.

Мікарта власного виробництва є одним із найкращих матеріалів для ручок. Цей композит гарантує високу стійкість до механічних пошкоджень, вологи та хімічних впливів. Крім того, мікарта має натуральну, приємну на дотик структуру.

Ножни:

Ніж комплектується шкіряним чохлом ручної роботи, який має кліпсу для зручного транспортування. Ви можете прикріпити ніж до спорядження, пояса або кишені, зберігаючи його непомітним.

Ножни забезпечують як захист леза, так і легкий доступ до ножа під час кемпінгу, походу, або просто прогулянки містом.

Основні переваги:

Компактний. Ніж Aura має невеликий розмір для зручного перенесення в кишені, але достатню довжину леза для виконання різних завдань.

Довговічний. Виготовлений із високоякісної сталі N690 та нашої мікарти нашого виробництва, Aura готовий до використання роками.

Зручне транспортування. Шкіряні ножни з кліпсою дають змогу легко та непомітно переносити ніж.

З таким ножем ти зможеш впоратись із будь-якими викликами! І пам’ятайте, ми виготовили лише 200 штук, тож не пропустіть свій шанс стати власником цього унікального ножа.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».