Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Sapsan Tac 450/220 (кал. 4,5 мм, коричневий)

Код:  438712121

Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Sapsan Tac 450/220 (кал. 4,5 мм, коричневий)

Код:  438712121

Є в наявності

35 200

34 299

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Гвинтівка виробництва компанії ZBROIA (Україна) PCP Sapsan — поєднала всі основні характеристики успішності, а саме швидкість, потужність і точність.
Ложе та приклад гвинтівки виконані з ясена. Потиличник має пластикову накладку із логотипом компанії-виробника. Симетрична дерев'яна рукоять зберігає зручність ведення стрільби як для шульги, так і правши. Взвод гвинтівки розташовується праворуч, над спусковим гачком. Таке розташування дозволяє перезаряджати рушницю, не відриваючи уваги від цілі. Спусковий гачок зроблений із латуні. Ствол  гвинтівки Сапсан – особиста розробка компанії ZBROIA. Він виконаний із сталі з 12 нарізами.

Гвинтівка має вбудований саундмодератор, з різьбленням 1/2"-20 UNF у дульного зрізу стовбура. За бажанням можна встановити додатковий саундмодератор інших брендів безпосередньо за штатним або саундмодератор ZBROIA підвищеного рівня глушіння прямо на стовбур Сапсана.

Стрільба з гвинтівок з попереднім накачуванням забезпечується за рахунок повітря в резервуарі високого тиску. Sapsan 450/220 має резервуар об'ємом 220 см3. Редуктор (дає можливість стріляти з такою ж початковою швидкістю, навіть при практично порожньому резервуарі), що забезпечує дозований вихід повітря з резервуара, винесений за його межі. Для накачування резервуара високого тиску потрібно скористатися заправним портом, розташованим під скобою спускового гачка. Дізнатися тиск у резервуарі можна, глянувши на манометр, розташований у безпечному місці на лівій стороні гвинтівки, на редукторі.
Гвинтівку Сапсан можна підлаштувати під себе двома типами регулювань: регулювання спускового гачка (момент зриву, зусилля та довжину вільного ходу), енергію пострілу.
У цій гвинтівці реалізовано вивішений ударник, який не тисне на бойовий клапан. Це дозволяє заощаджувати витрати повітря при стрільбі. При заводських налаштуваннях однієї заправки резервуару вистачає до 160 пострілів з енергією 35 Дж.

Гвинтівка «з коробки» не має прицільного пристрою, але обладнана планкою Picattiny. На планку можна встановлювати як преміальну, так і бюджетну оптику, струс від стрілянини не відчутний і не шкодить прицільному пристосуванню. При прицілюванні місце зіткнення щоки стрілка з гвинтівкою має шкіряну накладку, що унеможливлює контакт обличчя стрілка з холодним металом.
Гвинтівка Sapsan 450/220 показує відмінну точність та кучність на дистанціях до 100 метрів і може використовуватись для плінкінгу.


* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.
* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Довжина дула, мм
  • 450
Джерело енергії
Тип кріплення оптики
  • Планка Вівера
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image