Плитоноска Warrior Assault Systems Quad Release Carrier L multicam з балістичними вставками

Код:  439659074

Плитоноска Warrior Assault Systems Quad Release Carrier L multicam з балістичними вставками

Код:  439659074

Є в наявності

21 000

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Quad Release Carrier (QRC) від Warrior Assault Systems – це компактна плитоноска для м'якої та жорсткої балістики, яка забезпечує високий та ефективний захист, не обмежуючи руху. QRC має систему швидкого скидання на плечових ременях і з боків, яка дозволяє дуже швидко знімати плитоноску та одягати її, що її відрізняє від складніших кабельних систем швидкого скидання. Стандартна комплектація включає передню панель MOLLE, що знімається, утримувану двома вертикальними фастексами QASM і липучками. Це дозволяє видалити панель та замінити її на панелі з уже укомплектованими підсумками. Усередині плитоноска має підкладку 4-мм з 3D-сітки, яка забезпечує відмінний ефект, що охолоджує. Плитаноска повністю регулюється по плечах, по довжині та об'єму. Усі нитки стійкі до плісняви, вологи, перепаду температур. Усі використані матеріали мають найнижчі показники інфрачервоного випромінювання (99,8%) та виробляються відповідно до військових специфікацій США.

Придбаний у Німеччині, виготовлений у Британії.

Вага: прибл. 730 р.

М'який балістичний пакет до плитоноски  1 класу захисту відповідно до ДСТУ8782:2018 (ТОВ "Балістика")

Комплект складається з двох пакетів - під передню плиту та під задню. 

М'який балістичний пакет в плитоноску призначений для захисту від уламків бронеплити, у випадку пробиття та зменшення заперещкодної травми, у ситуації коли плита не пробита.
 

Харатеристики:

  • Матеріал - НВМПЕ (надвисокомолекулярний поліетилен)
  • Вага комплекта: 1320 г.
  • Показник для 1 класу NATO STANAG 2920 V-50=614,5 m/s.

Бронепакет 1 класу захисту нашого виробництва з матеріалу (НВМПЕ) при випробуваннях витримує постріл із автоматичного пістолета Стєчкіна з відстані 5 метрів.

Бронепакети з НВМПЕ не втрачають своїх балістичних властивостей при намоканні, на відміну від кевлару (параараміду). В сукупності це дуже високі показники захисних властивостей. Досягається це завдяки передовим технологіям компанії FMS (виробник матеріалу НВМПЕ), а також якістю виробництва самого бронепакету компанією "Балістика".

Підвищення класу є не прямим(тобто якщо до плити 3 класу захисту додати м'який балістичний підпор 1 класу захисту, це не буде 4 клас захисту)

Основна задача балістичного захисту в плитоноску - "підстрахувати" плиту від пробою.

*Під 1 класом розуміється еквівалент за складом, який випробовується на стандартних зразках 420х420мм. Тому на зразках меншого розміру та форми може відрізнятись заперешкодна травма.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами