Ніж складаний кишеньковий з кліпсою Indian Knife

Код:  440769713
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал клинка

Ніж складаний кишеньковий з кліпсою Indian Knife

Код:  440769713

Є в наявності

499

399

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж складаний кишеньковий з кліпсою Indian Knife

Складаний ніж кинджального типу з клинком із 420 сталі. Сталь марки 420 - це відпрацьована у виробництві нержавіюча сталь бюджетного сегмента. Відносно невеликий вміст вуглецю робить цю сталь в'язкою і виключно стійкою до іржі. Невеликий вміст вуглецю також позитивно впливає і на міцність: така сталь менш крихка. Можливо, леза таких ножів тупляться трохи швидше, ніж більш дорогі марки, але й точиться вона теж дуже легко і буквально на всьому: мусати, будь-яке точильне каміння і навіть V-подібні точила без зусиль приведуть ніж, що затупився, у бойову форму без труднощів, а твердості вистачить з надлишком для побутових завдань.

Цей красивий суцільнометалевий ніж справжній складаний стилет. Вузький симетричний клинок з невеликими упорами повністю ховається в рукояті в складеному положенні, що робить носіння цього ножа комфортним і безпечним. Для зручного і швидкого розкриття ножа на клинку передбачений спеціальний штифт. Також цей ніж можна розкрити, використовуючи упори на клинку, що виступають з рукояті в закритому положенні.

У відкритому положенні клинок фіксується надійним і відпрацьованим у виробництві замком Frame Lock, який чудово себе зарекомендував як простий, надійний і невибагливий пристрій фіксації клинка. Він стійкий до забруднення і дає змогу легко складати ніж однією рукою. Лайнер замка в цій моделі додатково підігнутий для зручності управління і більшої міцності. Рукоять ножа являє собою дві потужні сталеві пластини з неіржавкої сталі, що робить ніж винятково міцним. Для надійнішого утримання і полегшення рукояті, в ній виконані спеціальні отвори. Для зручності носіння, на рукояті є знімна сталева кліпса. Яскравий, стильний і хижий ніж на кожен день. Справжній складаний стилет, який нікого не залишить байдужим!

Характеристики:

Вид ножа: складаний

Загальна довжина, мм: 200

Довжина леза, мм: 89

Довжина рукояті, мм: 111

Товщина леза, мм: 2.8

Ширина леза, мм: 22

Марка сталі: 420

Твердість сталі, hrc: 53-56

Поверхня леза: anodized

Матеріал рукоятки: метал

Наявність кліпси: так

Тип замка: frame lock

Маса, г: 120

Вид упаковки: кольорова картонна коробка

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 22
Товщина клинка, мм
  • 2.8
Довжина клинка, мм
  • 89
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».