Пістолет пневматичний Umarex UX RaceGun Set CO2 кал. 4,5 мм BB

Код:  441211514

Пістолет пневматичний Umarex UX RaceGun Set CO2 кал. 4,5 мм BB

Код:  441211514

Є в наявності

10 080

9 164

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

UX Race Gun - це пневматичний пістолет від німецького виробника пневматичної та страйкбольної зброї Umarex. Ця модель є оригінальною розробкою компанії Umarex та створена за стандартами спортивних пістолетів IPSC.

Рамка, кожух-затвор та стовбур пістолета виготовлені з високоякісної сталі. УСМ у даній моделі - одинарної/подвійної дії SА/DA з відкритим курком. Для зручності зведення в задній частині кожуха-затвора передбачені спеціальні насічки. Як прицільні пристрої застосовані оптоволоконні цілік і мушка, проте завдяки наявності знімного інтерфейсу Пікатінні забезпечується можливість встановлення коліматорного прицілу. Також для встановлення додаткових тактичних аксесуарів, таких як підствольні ліхтарі та лазерні цілепокажчики, передбачена підствольна планка Пікатінні. Пістолет оснащений двостороннім важелем ручного запобіжника, що забезпечує зручність використання як правшої, так і лівшої. На рукоятці нанесений текстурований візерунок та є підпальцеві виїмки, які забезпечують надійне утримання зброї під час стрільби та покращують ергономічні властивості. Рукоятка виконана у формі "бобровий" хвіст.

Модель оснащена системою імітації руху затвора та віддачі Blowback, що забезпечує надзвичайну реалістичність під час стрільби. Елементом харчування даної репліки виступає 12-грамовий СО2 балон, який розміщений у магазині. Магазин розрахований на 22 кульки ВР калібру 4,5 мм.

UX Race Gun комплектується коліматорним прицілом GDS.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!