Електрона мішень тир Nerf Shield 3 мішені.

Код:  441958730

Електрона мішень тир Nerf Shield 3 мішені.

Код:  441958730

Є в наявності

732

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ЕЛЕКТРОННИЙ ЩИТ - СТРІЛЬБИНА (3 МІШЕНІ)

ЩИТ 3 МІШЕНІ - цей унікальний щит змусить вашу дитину відчути себе справжнім стрільцем. Пристрій оснащений рідкокристалічним дисплеєм, на якому відображаються набрані бали. Після розстрілу всіх цілей щити автоматично піднімаються. Дитина може позмагатися з однолітками або близькими за звання кращого стрільця.

УНІВЕРСАЛЬНИЙ - щит відмінно підійде до зброї або аксесуарів, таких як рогатка або лук. Забезпечує неймовірне задоволення наодинці та з іншими! Він також підходить для маленьких дітей, які можуть кидати м’ячі або інші безпечніші аксесуари в ціль.



ЗВУКОВІ ЕФЕКТИ - після попадання в одну з трьох мішеней пристрій видає звуки бите скло або постріли, які безперечно додають грі автентичності. Набравши очко, стрілець отримує овації глядачів СМУЖКИ ПРОТИКЛИЗКАННЯ - в комплект входять дві поздовжні смужки, які приклеюються до нижньої частини пристрою. Вони не дозволять іграшці рухатися під час стрільби або метання по мішенях.

СПЕЦИФІКАЦІЯ: колір: чорний матеріал: пластик дисплей: LCD живлення: 3xAA батарейки (не входять в комплект) кількість мішеней: 3 розміри (довжина) /ширина/висота): 24 / 11 / 18 смВага: 0,3 кгВага в упаковці: 0,35 кг

Електронний дартс - чудова розвага як для дітей, так і для дорослих. Мета гри - вразити три цілі на платформі. Гра чудово розвиває спритність і координацію рук і очей, а також вчить змагальності і чесної гри. З електронним циферблатом нікому не буде нудно. Придбання електронного дартсу означає задоволення від веселощів і приємного проведення часу з сім'єю та друзями - без необхідності виходити з дому і платити за розваги.Платформа оснащена рідкокристалічним дисплеєм, на якому відображається кількість набраних очок, після попадання в ціль, мишені для мішеней самостійно повертаються на своє місце перед ударом. Під час гри пристрій видає реалістичні звуки, які імітують удари по цілі, наприклад, звуки розбитого скла.

Зверніть увагу!
Для опису товарів застосовуємо машинний переклад! Якщо виникнуть питання чи непорозуміння - звертайтеся до менеджера!

Характеристики

Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами