Ніж BPS BETA D2

Код:  444020750
Довжина клинка, мм
  • 100

Ніж BPS BETA D2

Код:  444020750

Є в наявності

3 588

3 120

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Українське ножове мистецтво переживає справжній ренесанс. Щомісяця з'являються нові моделі від найрізноманітніших брендів, які впевнено завойовують серця українських ножеманів. Бренд BPS Knives не відстає від конкурентів та презентує новинку - ніж з фіксованим клинком BPS BETA.

Ніж BPS BETA пропонує неперевершену функціональність і міцність завдяки конструкції Full Tang та ідеально підійде не тільки для щоденного носіння, а й для активного використання в польових умовах.

Клинок профілю Drop Point виготовлений з інструментальної сталі D2 (60 HRC). Сталь добре утримує ріжучу крайку та легко правиться, навіть в польових умовах. Насічки на обуху для додаткового упору. Спуски від середини клинка мають сатинування в той час, як обух має фірмову обробку RAW Finish, яка надає ножу сирого, первісного вигляду, що ідеально вписується в загальний дизайн.

Накладки руків'я виготовлені з мікарти приємного фіолетового відтінку. Ергономічна форма, підпальцева виїмка та цупкий матеріал мікарти забезпечують надійний хват навіть вологими руками. На кінці розміщений отвір під темляк чи ремінець. Піхви з ABS-пластику, що входять у комплект, надійно захищають та спрощують транспортування BPS BETA. Кріплення Tek Lok дозволяє з легкістю фіксувати ніж на ремені або іншому спорядженні із системою MOLLE. Кріплення легко повертаються та переставляються на інший бік, для зручного використання ножа лівою рукою.

Ніж BPS BETA створений спеціально для тривалого використання в польових умовах. Не зважаючи на обставини він завжди буде під рукою та готовий прийти на допомогу.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 100
Загальна довжина, мм
  • 218
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».