Ніж Fox New Smarty OD Green

Код:  444020939
Довжина клинка, мм
  • 80

Ніж Fox New Smarty OD Green

Код:  444020939

Є в наявності

7 427

6 458

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Під брендом Fox Knives випускаються в основному мисливські ножі, хоча широкий асортимент включає ножі для активного відпочинку і повсякденного носіння. Високі технологічні стандарти, різноманітність матеріалів і варіантів виконання моделей дозволить вибрати найбільш підходящий для Вас варіант!

Fox New Smarty  - це компактний та елегантний ніж, розроблений італійським дизайнером Стефано Де Лоренці. Має надзвичайно міцну конструкцію та чудовий зовнішній вигляд. Завдяки своїм властивостям цей ніж ідеально підходить для мандрівок та повсякденної діяльності.

Дана модель має дві модифікації, відмінність між якими полягає у кольорі руків`я.

Клинок виконаний зі сталі N690Co. Ця сталь розроблена для забезпечення кращої зносостійкості, завдяки наявності в своєму складі більшого вмісту кобальту (Со). На даний момент це одна з кращих інструментальних сталей у світі, яка має високу стійкість до корозії.

Форма клинка - Spear Point, який вкритий захисним PVD-покриттям. PVD (Physical Vapor Deposition) - це технологія, завдяки якій підвищується стійкість поверхні клинка та ріжучої кромки, яка досягається методом вакуумного осадження. Метод вакуумного осадження використовується для нанесення тонких плівок шляхом конденсації випареної форми потрібного матеріалу на поверхню заготовки. Він передбачає фізичний процес, такий як високотемпературне вакуумне випаровування з подальшою конденсацією. Нанесене покриття на клинок має дуже високу твердість, що значно підвищує його стійкість до корозії та абразивного зношування.

Невелика товщина клинка в поєднанні з високим рівнем шліфування забезпечує чудову геометрію ріжучої кромки та надзвичайну ефективність при різі.

Руків`я виготовлене із анодованого алюмінію. Спереду на руків`ї є виступ для великого пальця, що забезпечує кращий хват ножа. Тефлонові шайби забезпечують безперебійну роботу механізму відкриття клинка, який можна відкрити шляхом натискання на кнопку, що знаходиться на руків`ї. Поруч з кнопкою відкриття знаходиться фіксатор, що здійснює блокування від випадкового відкриття ножа.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.2
Довжина клинка, мм
  • 80
Матеріал ручки
  • Алюміній
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».