Ніж Heretic Manticore X Double Edge Black Blade Ultem Inlays

Код:  444020972
Довжина клинка, мм
  • 94

Ніж Heretic Manticore X Double Edge Black Blade Ultem Inlays

Код:  444020972

Є в наявності

46 033

40 028

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Manticore являє собою серію автоматичних OTF ножів для щоденного носіння від бренду Heretic. Серія пропонує ножі різних розмірів, які ідеально підійдуть саме для вашої руки. Тонкий профіль і легка вага дозволяють зручно носити цей ніж з собою і бути готовим до використання в будь-яку мить.

Клинок профілю Spearpoint виготовлений з преміальної сталі MagnaCut та гарантує неперевершену продуктивність, довге утримання крайки та корозійну стійкість. Покриття Black DLC додатково захищає клинок від зовнішнього впливу та мінімізує відблиски. Відкривається та закривається ніж за допомогою текстурованого повзунка з матеріалу Ultem - термопластичного полімеру, який характеризується високою стійкістю, негорючістю та абсолютно безпечний для шкіри. Ultem застосовується в найрізноманітніших галузях виробництва, від харчової промисловості до авіабудування. У виробництві ножів прозора модифікація цього матеріалу використовується для створення унікальних накладок та вставок руків'я. Саме так і вирішили зробити спеціалісти з Heretic Knives.

Тонке та ергономічне руків'я виконане з анодованого алюмінію з прозорими вставками матеріалу Ultem. Це відкриває вам внутрішній механізм ножа та допомагає повністю осягнути принцип роботи OTF. Вставки гармонійно вписуються в дизайн ножа та підкреслюють його індустріальний стиль. Ніж оснащений кліпсою, отвором для темляка та склобоєм, які додатково підсилюють концепцію EDC.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 94
Матеріал ручки
  • Алюміній
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».