Тактичні рукавиці Armored Claw Shield Black Size M

1 відгук

Код:  44459664

Тактичні рукавиці Armored Claw Shield Black Size M

1 відгук

Код:  44459664

Продавець:Active Service

5/5  ( 27 оцінок )

1 247

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Високоякісні тактичні рукавички, одна з найпопулярніших моделей в асортименті польського виробника Armored Claw. Позиціонуються як вироби, що забезпечують максимальний захист для рук, у т. ч. у рукопашних боях.

 

Головним особливістю тактичних рукавичок Armored Claw Shield виробник називає посилену захисну вставку з зовнішнього боку. Вона виготовлена за оригінальною технологією Keprotec® від компанії Swiss Schoeller®: пластикова вставка, відлита за формою руки і покрита кевларовим волокном. Це забезпечує максимальні поглинання енергії ударів, що наноситься кулаками, та захист кісточок від ушкоджень.

 

Просновним матеріалом зовнішньої поверхні є спандекс, завдяки якому вироби є дуже еластичними і добре підлаштовуються під форму долоні. Внутрішня сторона рукавичок, у свою чергу, зроблена зі штучної шкіри, на найбільш відповідальніх ділянках — у два шарі. На кінчиках великого та вказівного пальців знаходяться вставки, що не ковзають і проводять струм; вони дозволяють працювати з сенсорними екранами смартфонів, планшетів і т. п.

 

Налаштування по ширині забезпечується за рахунок регульованої застібки-липучки у поєднані з еластичною горловиною на зап'ястку. Рукавички доступні в розмірах XS, S, M, L, XL та XXL. Колір даної версії — чорний, також є варіанти у olive drab, sage green, tan і half-tan, плюс версія з обрізаними пальцями.

 

Нагадаємо, усі тактичні рукавички Armored Claw створені з розрахунком на найвибагливіших користувачів — як цивільних, так і військових та правоохоронців. У рукавицях Armored Claw застосовуються такі матеріали, як кевлар, Nomex, Dynetex та Schoeller Keptrotec. Завдяки цьому у модельному ряду можна знайте вогнестійкі, порізостійкі та посилені вироби під найрізноманітніші потреби. Багато моделей мають захисні та посилені вставки, зокрема, на зап'ястку та кісточках, що гарантує максимальний захист від травм.

 

Більшість рукавичок Armored Claw сумісні з сенсорними екранами смартфонів, планшетів і т. п. Загалом же цей бренд пропонує вироби найрізноманітнішого призначення, що підходять не лише для страйкболу, але й для повноцінного застосування на полі бою.

 

Матеріа лі: Keprotec, Спандекс, штучна шкіра.

Сумісність з сенсорними екранами: +

Вага: 85 г

Колір: чорний

Характеристики

Розмір
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Дмитрий Морозов
    Відгук від покупця. Продавець: Active Service

    Не перчатки, а сплошное разочарование за весьма немалую цену! Первая неделя носки - начали разлазиться нитки на ладони, зашили. Вторая неделя носки и вот сегодня порвалось по живому возле хлястика. Уважаемый продавец и произволитель, обьясните пожалуйста, как перчатки, позиционируемые как тактические (т.е. по умолчанию для военных и прочих силовых действий и ведомств) разлезлись за две недели експлуатации в абсолютно мирное время? Что же тогда ждать людям которые их купят и поедут в зону АТО? Отмороженных рук из-за ваших перчаток???? Купия реально из-за высокой цены т.к. хотел качественный продукт... ан нет, получил это вот, которое стоит максимум 50 грн., ну примерно как неплохие садовые перчатки которые и выбрасываешь раз в неделю, после работы в саду или на огороде

    Переваги:
    Защита костяшек
    Недоліки:
    ВСЕ, кроме защиты костяшек!!!!!!!!!!