Широкий 2-точковий ремінь FRAG - Oliva

Код:  445061651

Широкий 2-точковий ремінь FRAG - Oliva

Код:  445061651

Є в наявності

830

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Двоточковий ремінь зброї FRAG з двома карабінами - важливий аксесуар, призначений для використання довгоствольної зброї, кулеметів, снайперських гвинтівок, карабінів, АК 74 та інших автоматичних гвинтівках. У ремені використано якісну нейлонову стропу, виготовлену відповідно до стандартів армії США.

Ремінь складається з 2 строп, за рахунок стропи-труби не натирає та витримує великі навантаження, оснащений двома фастексами для швидкого скидання. Можна використовувати як 2-точковий так і 1-точковий ремінь зачепивши карабін з цівки за металеве кільце, розташоване на іншому кінці ременя. Дозволяє швидко змінювати спосіб носіння зброї, звільняти обидві руки при необхідності та обладнаний системою швидкого регулювання довжини, що дає змогу миттєво вкоротити чи подовжити ремінь однією рукою. Стропа фіксується тільки в одному напрямку металевої пряжкою, що самозатягується, а для звільнення механізму простягається мотузкова петля, яка розслаблює губки. Встановлено карабіни 32 мм, виготовлені з металу (мідь), покриті чорнінням, що при контакті з іншим металом запобігає виникненню іскри.

Характеристики

Колір
  • Оливковий
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами