Револьвер флобера ZBROIA PROFI-2.5" (чорний / пластик)

Код:  447557765
Вид дула
Матеріал накладки на ручці
Місткість барабана/магазину

Револьвер флобера ZBROIA PROFI-2.5" (чорний / пластик)

Код:  447557765

Є в наявності

7 055

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Револьвери PROFI під патрон Флобера калібру 4 мм, популярність яких здобувалася роками, виробляються компанією ZBROIA вже 12 років. Модельний ряд 2024 року револьверів PROFI-2.5” – це нове покоління револьверів, які повністю спроектовані та виробляються в Україні, м. Харків. Це унікальний вид засобів для тренування навичок поводження зі зброєю та стрільби, які не потребують спеціального дозволу та продаються вільно громадянам віком від 18 років.

Сучасний мілітарний дизайн револьвера, відпрацьована роками якість збірки – все це викликає відчуття володіння вогнепальною зброєю. Усі деталі револьвера, що зазнають навантаження під час стрільби, виготовляються зі сталі на передовому обладнанні з високою точністю.

Барабан

Барабан з екстрактором револьвера – основний вузол револьвера. Він виготовлений зі сталі та має місткість 9 патронів калібру 4 мм. Зручність перезарядки патронів забезпечується наявністю екстрактора для вилучення гільз. Кран барабана служить для відкидання барабана під час перезарядки.

Ствол

Ствол револьвера ZBROIA PROFI має шість нарізів, що дозволяє досягати високої точності та купчастості стрільби на дистанції до 5 м. Вперше довжина ствола становить 2.5” (63,5 мм), що робить виріб одним із найкомпактніших у своєму класі. Барабан зі стволом утворюють єдину вісь, по якій свинцева куля патрона досягає швидкості 180 м/с.

УСМ

Ударно-спусковий механізм подвійної дії. Це дозволяє вести стрільбу з попереднім взводом курка (точно прицілюючись) та самовзводом – просто натискаючи на спусковий гачок.

Прицільні пристосування

Цілик та мушка револьвера ZBROIA PROFI регульовані. Наявність регулювань дозволить досягти максимальної точності стрільби на відстані від 5 до 10 метрів.

Гарантійне напрацювання револьвера становить 20 000 пострілів, або два роки експлуатації.

Характеристики

Початкова швидкість кулі, м/с
Вид дула
Матеріал накладки на ручці
Місткість барабана/магазину
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами