Ніж Boker Plus Collection 2024 (01BO2024)

Код:  447987122
Довжина клинка, мм
  • 96

Ніж Boker Plus Collection 2024 (01BO2024)

Код:  447987122

Є в наявності

18 265

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Щорічна колекція ножів від Boker Plus - це справжня симфонія майстерності, що межує з ілюзією. Вона зачаровує, приковує до себе погляди та змушує ваше серце битись частіше. Цього року, Лес Джордж вкотре перевершив себе та перетворив ілюзію в реальність в новому ножі Boker Plus Collection 2024. Обмежений 500 екземплярами по всьому світу, цей ніж, виготовлений в Італії, не залишить нікого байдужим та стане вашим другом у щоденних завданнях або ж займе гідне місце на вітрині вашої колекції.Сатиновий клинок профілю Drop Point виготовлений з порошкової металургійної сталі CPM MagnaCut. Ніж приводиться в робоче положення завдяки знімному, двосторонньому шпенику та надійно фіксується надзвичайно простим, проте надійним замком Frame Lock. Плавність та легкість ходу забезпечить система шарикопідшипників.Найвизначнішою родзинкою даного ножа є його двокомпонентна накладка руків'я. Передня частина накладки виконана з матеріалу FAT Carbon та має неповторний візерунок «Чорні дюни», в той час, як задня частина виготовлена з вуглецевого волокна та має неперевершену текстуру «Космічний корал». Осьове кільце та гвинти, виготовлені з титану з анодуванням синього кольору, додають яскравих акцентів та гармонійно доповнюють дизайн. Boker Plus Collection 2024 оснащений стильною кишеньковою кліпсою, яка виточена з суцільного шматка титану. На торці руків'я розташований отвір під темляк чи ремінець.Кожен Boker Plus Collection 2024 має унікальний номер, поставляється з високоякісним фетровим чохлом для зберігання та сертифікатом автентичності. Це поєднання функціональності та естетики, перед яким важко встояти!

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.8
Довжина клинка, мм
  • 96
Твердість клинка
  • 63 HRC
Загальна довжина, мм
  • 215
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».