Ніж Skif Predator 2.0 SW Black (FBL-002SWB)

Код:  447988430
Довжина клинка, мм
  • 166

Ніж Skif Predator 2.0 SW Black (FBL-002SWB)

Код:  447988430

Є в наявності

3 121

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Skif Knives Predator 2.0 – продовження фіксованих тактичних ножів у Skif Knives та нова еволюційна гілка моделі Predator. Модель Predator 2.0 відрізняється універсальним дизайном і підійде як для військових та правоохоронців, так і для кемпінгу чи недовготривалих походів.Клинок профілю Drop Point, зі спусками 1\3 від обуху, виготовлений із інструментальної сталі D2 і має гартування 60 HRC. Дана марка сталі стійка до екстремального використання, чудово витримує згинання та динамічні удари. Залежно від обраної моделі, клинок може мати фінішну обробку Black Stonewash або Stonewash, яка маскує подряпини, які можуть виникнути під час експлуатації. Для більш контрольованого силового різу на обуху розміщений ряд глибоких насічок для упору великим пальцем.Внутрішня конструкція моделі Predator 2.0 поєднує якості схеми фулл-танг і всадної конструкції, що значно підвищує його стійкість до силових навантажень, в тому числі і поперечних. Руків’я виконане із термопластичної резини TPR. Матеріал відрізняється легкістю, гнучкістю та стійкістю до зовнішніх факторів, таких як перепади температур та хімічних речовин. Матеріал також має нековзку поверхню, що в поєднанні із ергономічною формою та насічками гарантує надійний хват навіть у вологому середовищі. На торці розміщений потужний склобій з отвором під темляк. В комплекті йдуть міцні піхви із пластику із двома варіантами кріплення: на ремінь або систему MOLLE.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 4
Довжина клинка, мм
  • 166
Твердість клинка
  • 60 HRC
Загальна довжина, мм
  • 290
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».