Бронежилет 6-го класу Ukrarmor MVP Вага 6.4 кг. Керамічні плити 2.8 кг. Койот Універсальний M-XXL (регулюється ззаду та на плечах)

Код:  448204973

Бронежилет 6-го класу Ukrarmor MVP Вага 6.4 кг. Керамічні плити 2.8 кг. Койот Універсальний M-XXL (регулюється ззаду та на плечах)

Код:  448204973

Є в наявності

16 248

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Легкий та надійний бронежилет максимального класу захисту, має за основу компактну та найбільш зручну для прицілювання та стрільби плитоноску Modular Vest Platform з матеріалу CORDURA 1000 та 2 керамічні бронеплити 6-го класу захисту з алюмінію оксиду, що відповідають стандартам ДСТУ, або .Тільки бронежилет 6-го класу захисту може витримати три влучення кулі Б-32 зі снайперської гвинтівки СВД (це все з відстані 10 м. за стандартами випробувань лабораторій ДСТУ) при вазі всього 6.4 кг. (Такі властивості забезпечує кераміка і спосіб її виготовлення). Бронежилет 6-го класу MVP має певні відмінності від бронежилета звичайного завдяки використанню більш прагматичної у використанні плитоноски Modular Vest Platform, що має більш вузьку посадку в зоні плечей для зручної стрільби з різних позицій та відсутності камербандів (бічних чохлів) для кращого вентилювання повітря і полегшує саму плитоноску.*При необхідності Ви можете доукомплектувати бронежилети детальніше про бронеплити і плитоноску, що входять до бронежилету:Про БРОНЕПЛИТИ (їх у комплекті дві):Клас захисту: 6 (якщо по NIJ то IV 0101.06)Матеріал: кераміка (алюміній оксид Al2O3) + СВМПЕ (надвисокомолекулярний після попадання, цим же зменшуючи наслідки попадання для організму)Товщина: 24 ммАнатомічно вигнуті -32) калібр 7,62×54 з гострою головною частиною, сталевим термозміцненим сердечником у сталевій оболонці (постріл з гвинтівки СВД з відстані 10м.). Максимальна глибина позамежної деформації 17-20 мм. Давайте далі про плитоноску. Modular Vest Platform в комплекті: ‍ Матеріал - CORDURA 1000 (надміцна тканина, стійка до стирання (більше 50 000 циклів), вологостійка, не горить, не видно в ПН; і м'які знімні підплічники (вони пом'якшують носіння будь-якої амуніції і бронепліт і дозволять здійснювати прицілювання максимально комфортно); вентиляції; повітря), під 3D сіткою вшитий захисний пом'якшувальний демпфер, що при попаданні кулі, розсіє більшість ударної хвилі; Копію документа, що засвідчує проходження бронеплитами 6-го класу захисту ДСТУ 8788:2018 (Витримали по три влучення Б-32 (7.62 х 54 мм, СВД)) (шеврон може відрізнятися від того,що на фото)- Пластикові та для особистого використання та фіксування додаткової амуніції*, зображені на деяких фото, не йдуть у комплекті, їх ви можете доукомплектувати окремо в нашому магазині.Можемо доукомплектувати бронежилет: і т.д.Бронежилет 6-го класу MVP - це вибір кожного сучасного воїна, який цінує комфорт, простоту та високий захист.

Характеристики

Матеріал жилета
  • Cordura 1000
Додаткові характеристики
  • Бронежилети
Колір
  • Койот
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image