Кобура ATA Gear Hit Factor Ver.1 для ТТ Койот

Код:  448413680
Розмір
  • 125 х 125 х 35 мм

Кобура ATA Gear Hit Factor Ver.1 для ТТ Койот

Код:  448413680

Є в наявності

1 512

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кобури із лінійки Hit Factor від українського бренду ATA Gear – це чудовий та перевірений варіант для представників спеціальних служб (поліція, служби охорони, служби безпеки тощо) і, звісно, військових.
Ця модель кобури призначена для носіння пістолета ТТ (Тульський — Токарєв).
Модель Hit Factor відноситься до класу зовнішньопоясних кобур, які, на відміну від внутрішньопоясних, забезпечують фізіологічно більш комфортне носіння пістолета. Безсумнівною перевагою зовнішньої кобури, в порівнянні з внутрішньою, є також можливість більш швидкого виймання пістолета в зв'язку з полегшеним доступом до нього. Кобура кріпиться до брючного ременя пластиковими кріпленнями, переставляючи які Ви можете регулювати кут нахилу кобури на поясі. Таким чином Hit Factor надійно утримує пістолет і не вимагає здійснення додаткових рухів при його вийманні (наприклад зняття фіксатора).
Силу утримання пістолета в кобурі можна регулювати спеціальними гвинтами.
Конструкція кобури розрахована на максимальне притиснення до тіла власника, що сприяє прихованому носінню під курткою або светром і дозволяє не виявити Вас як власника зброї для оточуючих (для цього також необхідно враховувати комплекцію тіла і правильно підібраний одяг).
Кобура виготовлена з міцного та досить зносостійкого матеріалу Kydex, а її форма повторює форму сумісного пістолета. Завдяки системі кріплень кобуру також можна носити за тканиною штанів або за брючним ременем, залишаючи при цьому легкий доступ до зброї.
Пластикові петлі кобури підходять для ременів шириною до 45 мм. У комплект входить змінне кріплення для ременя шириною 40 мм.

 

Провідна рука: правша
Тип розміщення: зовнішньопоясне (стандартне), внутрішньопоясне (при потребі)
Модель пістолета: ТТ
Розміри: 125 х 125 х 35 мм
Вага: 75 г

Характеристики

Спосіб носіння
Сумісність
  • ТТ (Тульський — Токарєв)
Розмір
  • 125 х 125 х 35 мм
Колір
  • Койот
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами