Камербанд M-Tac з балістичними пакетами 2 клас для Cuirass QRS Coyote M/L

Код:  448591883

Камербанд M-Tac з балістичними пакетами 2 клас для Cuirass QRS Coyote M/L

Код:  448591883

Є в наявності

11 317

10 288

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

M-Tac камербанд із балістичними пакетами 2-го класу захисту використовується для бокового кріплення до плитоносок моделі Cuirass QRS. Його призначення полягає у захисті живота, боків та торсу від ударів, пострілів або уламків. Конструкція дозволяє щільно притиснути до тіла плитоноску, щоб вам було максимально комфортно під час інтенсивної ходьби або бігу.

Камербанд виготовлений з Cordura 500D – надміцного матеріалу, стійкого до стирання та високих навантажень. Виріб комплектується балістичними пакетами 2-го класу, що захищають від рикошетів і уламків. Вони виготовлені з надвисокомолекулярного поліетилену (НВМПЕ) та відповідає NATO STANAG 2920 з показником протиуламкової стійкості V-50 = 758.6 м/с (похибка ± 40м/с). 

Для розуміння аналогії з протикульною стійкістю бронепакет з аналогічним складом витримує влучання 7.62х25 Пст (57-Н-134с) із показником заброньованої деформації до 35 мм, що згідно п. 7.1.1 ДСТУ 8782:2018 відповідає 2-му класу захисту. Бронепакет 2-го класу захисту витримує постріл 9 × 18 мм, (9 mm Makarov), 9 × 19 мм, (9 mm Luger, 9 mm Parabellum) з пістолетів та карабінів у пістолетному патроні та 7,62 × 25 мм, (7,62 × 25 Tokarev). (Випробовування проводяться на стандартних зразках 400х400мм).

Камербанд кріпиться під задній клапан плитоноски за допомогою строп й еластичного шнура та налаштовується за об'ємом. Система швидкого скидання з фурнітури 2М ROC Buckle дозволить за лічені секунди від'єднати камербанд, просто потягнувши за темляки в напрямку стрілочок. Три ряди строп MOLLE дають можливість за необхідності розмістити додаткове спорядження, наприклад, горизонтальні аптечки або утилітарні підсумки.

Камербанд з балістичними пакетами 2-го класу передбачений у розмірах від 2XS до XL/2XL.  



Вага:

2XS

0,92 кг;

XS/S

1,10 кг;

M/L

1,26 кг;

XL/2XL

1,46 кг.













Завдяки своїм унікальним властивостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, правоохоронних органах і органах спеціального призначення. В основному цей матеріал із лінійною щільністю 1000d та 500d. Лінійна щільність – це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється в Деньє (denier). Ця одиниця вимірювання переважно застосовується для нейлонових виробів. Відповідно чим вище цей показник, тим щільніша і важча тканина.
  Фізико-технічні характеристики тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, роздираюче навантаження - близько 150 Н. Стійкість до витирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків. Чи то тактичний рюкзак, чи підсумки або куртка.   
  Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA - це міцність, надійність та стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.


Характеристики

Колір
  • Койот
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image