Пістолет сигнальний Bruni 96 (cal.9 PAK) Colt М1911

Код:  448645076

Пістолет сигнальний Bruni 96 (cal.9 PAK) Colt М1911

Код:  448645076

Є в наявності

4 620

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Італійський виробник BRUNI вийшов на ринок України, представивши кілька цікавих моделей стартової зброї, у тому числі і нашу модель Bruni 96 (Colt М1911). Перший в Україні сигнально – шумовий пістолет під легендарний Кольт! Завдяки своїй історії М1911 давно вже став більш ніж просто пістолетом, а справжньою легендою!

Затвор виконаний з цинкового сплаву, що імітує вагу пістолета, наближену до оригінального австрійського Colt 1911 моделі. Рама виконана із міцного полімерного матеріалу. Накладки на рукоядь виготовлені з дерева. УСМ за способом взводу, одинарної дії (Single Action) - натискання на спусковий гачок не зводить курок, а просто робить постріл, взвод курка відбувається за рахунок затвора. Також пістолет обладнаний ручним запобіжником.


Шумові пістолети використовують:
Для тренувань поводження зі зброєю;
для психологічного впливу;
для подачі звукового сигналу (наприклад у спорті чи екстрених ситуаціях);
як реквізит при відеозйомках та театральних постановках;
як колекційний вироб.

Небагато історії про М1911. Легендарний без перебільшення пістолет був створений понад 100 років тому, пройшов дві світові війни та безліч інших воєн, досі перебуває на озброєнні, виробляється безліччю фірм по всьому світу, активно використовується військовими, поліцейськими, спортивними стрілками та просто цивільними. На сьогоднішній день було випущено понад 4 млн копій цієї легендарної зброї. Багато підрозділів продовжують використовувати сучасні і часто дуже не дешеві варіанти М1911. Серед них, зокрема, FBI Hostage Rescue Team (спецпідрозділ ФБР із порятунку заручників), американські загони SWAT, найбільш відомим з яких є SWAT Лос-Анджелеса. Фігурував у багатьох фільмах, одним із прикладів яких є всім відомий "Врятувати рядового Райана".

Характеристики

Калібр
Вага, г
  • 1000
Запобіжник
  • Ручний
Матеріал корпусу
  • Сплав
Додаткові характеристики
  • КомплектаціяПластиковий кейс, щітка для чищення, ключ для знімання затвора
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами