Ніж балісонг Grand Way 1864

Код:  449375564
Довжина клинка, мм
  • 110

Ніж балісонг Grand Way 1864

Код:  449375564

Є в наявності

336

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж балісонг Grand Way 1864 - недорогий, але практичний та стильний балісонг. Його можна сміливо рекомендувати як любителям фліппінгу, так і просто тим, кому потрібен легкий і надійний складаний ніж. Балісонг - оригінальний вид складаного ножа родом із Філіппін. Цей тип ножів цінують як за надійність конструкції, так і за ефектну манеру розкриття клинка - "фліп". У вмілих руках фліпінг виглядає, як справжнє циркове дійство. З цієї причини світова популярність цього ножа не спадає ось уже понад 70 років. Клинок цього ножа виготовлений із міцної та надійної нержавіючої сталі марки 440С. Ця сталь добре відома своєю корозійною стійкістю і досить легко точиться до відмінної гостроти. Довжина клинка 110 мм, товщина по обуху – 3 мм. Це більш ніж серйозні характеристики. Спуски клинка увігнуті, десь від середини голомені. Помітне фальшлез підвищує проникаючі характеристики клинка типу drop point. З цікавих деталей привертають увагу гардоподібні упори та невеликі доли. Grand Way 1864 - цілком серйозний ніж, з функціональним, надійно фіксується клинком і стильним дизайном. При цьому у складеному стані він займає зовсім незначне місце і не вимагає жодних чохлів або піхов. Увага! Для занять фліпінгом балісонг має пройти мінімальну попередню підготовку. Різьбові з'єднання обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик. На втрачені з вини користувача гвинти та розкручені вироби гарантія не поширюється!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 17
Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 110
Матеріал ручки
  • Сталь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».