Ніж балісонг Grand Way 935 white mirror polish

Код:  449375666
Довжина клинка, мм
  • 102

Ніж балісонг Grand Way 935 white mirror polish

Код:  449375666

Є в наявності

235

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж балісонг 935 white – типовий представник класу балісонгів. Таким чином, для цього ножа характерний весь притаманний цьому типу перелік позитивних рис: - Балісонги надійні, бо прості. Їхня конструкція не передбачає ніяких складних елементів типу пружин, кнопок або складних фіксаторів. А значить, там майже нема чому ламатися, зіскакувати з фіксатора, забиватися брудом - Балісонги зручно зберігати, вони швидко та красиво наводяться в робоче положення (як однією, так і двома руками). - До речі про красу. Ефектне розкриття балсонгу, що пурхає, породило досить популярний в деяких колах хобіний напрямок - фліпінг. - Наведений у робоче положення балісонг за надійністю фіксації клинка мало поступається фіксу. При загальній довжині 223 мм, ніж має клинок довжиною 102 мм і товщиною 1,9 мм. Клинок – drop point, виготовлений із сталі марки 420. Ця сталь відмінно пручається корозії. Балісонг 935 white цікавий варіант для бажаючих обзавестися компактним ножем з довгим клинком, що надійно фіксується. Цей ніж перестав бути холодною зброєю, т.к. не відповідає багатьом ознакам х. Ключовими параметрами даного ножа є довжина леза менше 90 мм, товщина леза менше 2.6 мм, відсутність упору. Увага! Для занять фліпінгом балісонг має пройти мінімальну попередню підготовку. Різьбові з'єднання обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик. На втрачені з вини користувача гвинти та розкручені вироби гарантія не поширюється!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 12
Товщина клинка, мм
  • 1.9
Довжина клинка, мм
  • 102
Матеріал ручки
  • Сталь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».