Ніж складаний Grand Way DG 021 Дамаск полімер liner lock

Код:  450287504
Довжина клинка, мм
  • 91
Матеріал клинка

Ніж складаний Grand Way DG 021 Дамаск полімер liner lock

Код:  450287504

Є в наявності

1 583

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Технічні характеристики та особливості ножа Grand Way DG 021
Grand Way DG 021 (дамаск) – компактний і зручний складаний ніж із замком liner lock. Він зроблений у так званому джентльменському стилі. Джентльменські ножі це зазвичай компактні, елегантні та стильні ножі, які зручно носити в кишені піджака чи іншого міського одягу. Вони часто мають вишуканий дизайн, а також часто виготовляються з високоякісних матеріалів, таких як дамаська сталь, цінні породи деревини, перламутр та ін. Цей тип ножів часто обирають для повсякденного носіння люди, які цінують якість, естетику та зручність.
Клинок виготовлений із набораської сталі. Докладніше про цю сталь – окремо і трохи нижче.
Спуски клинка увігнуті. Загальна форма клинка надає йому відомої універсальності. І колоти і різати таким ножем буде однаково зручно.
Клинок швидко та легко розкривається однією рукою за допомогою важеля-фліппера, який при розкритому положенні ножа стає додатковим упором для пальців руки. Якісні підшипники в осьовому вузлі ще більше полегшують роботу механіки.
Руків'я ножа виготовлене із сталі та полімерних накладок "під перламутр", що надає його зовнішньому вигляду додаткових балів у категоріях шикарності та солідності.
Цей ніж не є холодною зброєю, тому що не відповідає багатьом ознакам х. з.
А ось чим цей ніж точно буде – то це чудовим подарунком. Все-таки, клинок з дамаської сталі ось уже яку сотню років є символом ефективності та престижу!
З якої сталі виготовлений клинок ножа Grand Way DG 021?
Спосіб виготовлення клинка ножа Grand Way DG 021 досить цікавий. Він сильно нагадує технології, за якими виготовлялися найкращі мечі та кинджали середньовіччя.

Це так званий набірний дамаск. При виготовленні такого клинка набирається пакет із кількох шарів металу різної щільності. Як правило, у якості серцевини вибирається максимально твердий метал, на який накладаються шари більш в'язкого металу. Багаторазове проковування "бутерброда", що вийшов, зварює шари між собою і дозволяє отримати клинок який поєднує в собі твердість, тривале збереження гостроти ріжучої кромки (завдяки серцевині), але не крихкий та доволі стійкий до ударів (завдяки в’язким зовнішнім шарам).

Як ми вже згадували, ця технологія відома вже сторіччя, ефективність її давно доведена практично. Сучасні матеріали вивели її на новий. ще вищий рівень. Так, у якості серцевини клинка Grand Way DG 021 використана пластина з AUS-8, окована 70 шарами більш в'язкої сталі.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 18
Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 91
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».