Ніж ZT 0350TS (m435609)

Код:  450288155
Довжина клинка, мм
  • 83
Матеріал клинка

Ніж ZT 0350TS (m435609)

Код:  450288155

Є в наявності

13 869

12 383

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Складаний ніж з помічником відкриття SpeedSafe і незвичайної чорно-білої розфарбуванням клинка - це Zero Tolerance 0350TS. Він трохи менше, ніж популярна модель ZT0300, але це робить його легше, без втрати міцності конструкції і більш придатним для повсякденних завдань. Клинок виготовлений з твердої порошкової стали CPM-S30V з рідкісним фінішним покриттям "тигрові смуги" (Tiger Stripes), як назвали його виробники. Обробка DLC характеризується тим, що надає поверхні клинка не тільки привабливий закінчений вигляд, а й додатково захищає від іржі та механічних пошкоджень. Ножем ZT 0350TS легко управлятися однією рукою, так як пружина SpeedSafe легко призводить клинок в робоче положення, що вивільняється плавником або двостороннім шпеньком, а лайнер замку сам автоматично замикається. Пухка рукоятка дуже зручно відчувається в руці, дозволяючи надійно тримати ніж і прямим, і зворотним хватом. Шорсткі плашки з G-10 відмінно себе проявляють як матеріал для рукоятей ножа - вони практичні і довговічні, не схильні до хімічним або температурних впливів. Ніж оснащений 4-хпозіцонной кишенькової кліпсою і отвором для темляка. ZT - дочірній підрозділ найбільшої корпорації з виробництва ріжучих інструментів KAI. Все почалося, коли Майк Страйдер перестав працювати з Buck Knives. Скориставшись ситуацією, Кен Оніон, дизайнер ножів Kershaw Knives, і Страйдер вирішують випустити спільну серію ножів. Її назвали ZT - Zero Tolerance (нульова терпимість). Дітище вийшло на славу: комбінація мілітаризму страйдера, який уособлює непорушну міць Збройних Сил США, і етнічний гавайський колорит Кена оніона дали в результаті плавність ліній в поєднанні з потужністю і позамежної міцністю, помножену на високу якість виконання з використанням кращих матеріалів і передових технологій при їх виготовленні .

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 83
Матеріал клинка
Тип ріжучої кромки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image