Гвинтівка Hatsan 150 ТН Torpedo Vortex

Код:  450622520

Гвинтівка Hatsan 150 ТН Torpedo Vortex

Код:  450622520

Є в наявності

18 592

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Hatsan 150 th torpedo - це модифікація знаменитого Хатсан 125, в якому змінено метод взводу: замість перелому ствола застосований підствольний важіль. Підствольне зведення пневматичної гвинтівки hatsan torpedo, порівняно із звичайним переломом хатсана 125, дозволяє підвищити точність та надійність повітря. При такому зведенні відсутні люфти ствола в місцях його кріплення до ложа, які з часом збільшуються і негативно позначаються на точності стрільби.

Довжину прикладу можна "підігнати під себе" спеціальними проставками, які ставляться між пластиком прикладу та стільниковим гумовим тильником, який чудово гасить віддачу при стрільбі з гвинтівки hatsan torpedo 155th (запатентована Hatsan система Triopad). Три проставки йдуть у комплекті з гвинтівкою.

У хатсан торпедо 150 тн сталевий, нарізний, умовно нерухомий стовбур. Умовно нерухомий тому, що стовбур знаходиться в нерухомому кожусі, але в кожусі він рухається горизонтальною віссю.

Прицільні пристрої відкритого типу з фібероптичними нитками (Truglo fiber optics). Внизу корпусу мушки є ригель для фіксації підствольного важеля зведення.

Для того, щоб зарядити гвинтівку, відсуваємо цей латунний ригель і опускаємо важіль вниз до упору. Пружина зведена.

Відкриваємо болтовий затвор рухом вгору-вперед-вниз. Стовбур зсувається вперед і фіксується, а у нас з'являється можливість зарядити 150 th hatsan torpedo magnum.

Перед стволом є лунка. Якщо упустили кулю, то вона впаде саме туди і її легко дістати назад. Куля ставиться безпосередньо в ствол, при закритті казенник притискається до ущільнення перепуску. Для закриття ствола рухаємо затвор назад-вниз.

Для повернення підствольного важеля назад необхідно натиснути на ще один важіль/кнопку, розташовану біля спускової скоби. У зведеному положенні важіль фіксується від ходу вперед пружним упором - коромислом. Хід вперед лише після натискання на кнопку, яка піднімає протилежний бік коромисла, виводячи його із зачепа.

Подібна конструкція оберігає вас на випадок зриву важеля. Пневматична рушниця хатсан 150 – це вам не якась китайська пальцерізка!

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Джерело енергії
Тип боєприпасів
Калібр
Вага, г
  • 4200
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!