Ніж складаний Grand Way 19014 (paint, пластик, liner lock, wolf)

Код:  450975938
Довжина клинка, мм
  • 90
Матеріал клинка

Ніж складаний Grand Way 19014 (paint, пластик, liner lock, wolf)

Код:  450975938

Є в наявності

302

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Клинок ножа> Клинок - Drop Point із увігнутими спусками приблизно від середини. Довжина - 90 мм, товщина по обуху -2,8 мм. Ширина клинка в 34 мм дозволить ножу не загрузнути в матеріалі, що розрізається.

Матеріал клинка – нержавіюча сталь марки 420
Високі антикорозійні властивості доповнюються стійким покриттям чорного кольору. Покриття не тільки підвищує опір клинка впливу середовища, але є його прикрасою, надаючи дизайну певних тактичних мотивів.

Рукояти
Рукоятка виконана з пари сталевих лайнерів, покритих пластиковими плашками. На плашки нанесений гарний малюнок – aquaprint. Вовки, тайга – сувора, чоловіча романтика.

Рукоятка досить ергономічна і зручно лежить у долоні.

Кліпса – елемент конструкції, який став для міських складнів практично обов'язковим. Вона дозволяє легко посадити ніж на зріз кишені. Після чого він не бовтається по кишені, заважаючи його вмісту, не заважає рухам, легко і швидко витягується. Поки що це – мабуть, найзручніший спосіб носіння ножа у місті з усіх відомих.

Замок
Замок типу Liner Lock є одним із найпоширеніших у наш час. Головні його якості компактність, надійність.

Осьовий механізм
За способом відкриття цей ніж відноситься до складень-фліперів. Клинок розкриваєтьсвхом спеціального виступу-плавника, який у розкладеному стані відіграє роль надійного упору для пальців.

Пружина асиста легко підхоплює клинок, що розкривається, і швидко приводить його в робоче положення. Фліп у ножа швидкий та хльосткий.

Чому вам варто купити складаний ніж Grand Way
Насамперед, це -складний різак. Розкрити упаковку, перерізати мотузку чи дріт, нарізати бутербродів, та інші подібні рутинні побутові завдання є його головною сферою діяльності. Хороший ніж допоможе вирішити безліч проблем. Можна сказати, полегшить життя та підвищить його комфорт.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 32
Товщина клинка, мм
  • 2.8
Довжина клинка, мм
  • 90
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».