Пневматичний пістолет Borner Sport 306 (C-31)

Код:  451129979

Пневматичний пістолет Borner Sport 306 (C-31)

Код:  451129979

Є в наявності

2 530

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Borner Sport 306 — пневматичний пістолет, в якому джерелом енергії для пострілів є балончик з газом CO2. Модель Sport 306 виконана із якісного міцного пластику, за рахунок чого її вага всього 450 грам. Прототипом є всесвітньо відомий бойовий пістолет Beretta 92.

Ударно-спусковий механізм одинарної дії, пістолет стріляє самовзводом, рама затвора нерухома. На правій стороні рамки знаходиться запобіжник. Активація запобіжника призводить до роз'єднання спускового гачка та ударно-спускового механізму, натискання не робить пострілу. Місцем установки балончика з вуглекислим газом є рукоятка, а кріплення відбувається за допомогою підтискного гвинта.

Прицільні пристрої, регульований цілік і мушка, мають фібероптичні нитки, що дозволяє комфортно прицілюється в умовах поганої видимості.

Металевий магазин містить 18 кульок, але для більш тривалого терміну служби магазинної пружини виробник не рекомендує заряджати більше 15 кульок. Виймається магазин при натисканні на важіль поруч зі спусковою скобою.

Максимальна швидкість пострілу – 120 м/с. Витрата газу CO2 досить економічна, з одного балончика можна зробити до 100 точних пострілів.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Матеріал корпуса
Тип боєприпасів
Загальна довжина, мм
  • 205
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!