Пневматична гвинтівка PCP Zbroia Biathlon 450/220 (4.5 мм, 7.5 Дж, фіолетовий)

Код:  451826393

Пневматична гвинтівка PCP Zbroia Biathlon 450/220 (4.5 мм, 7.5 Дж, фіолетовий)

Код:  451826393

Є в наявності

40 884

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Відома українська компанія з виробництва пневматичних гвинтівок ZBROIA на прохання Федерації Біатлону Харківської області розробила та виготовила пневматичну гвинтівку (PCP) ZBROIA Biathlon. Гвинтівку використовують для відпрацювання навичок стрілянини майбутніх біатлоністів України. Гвинтівка ZBROIA Biathlon розроблена з урахуванням усіх останніх технологій з виробництва гвинтівок з попереднім накачуванням.

Дана гвинтівка має масивне ложе та приклад, які виготовлені з ясена. Вони поєднують усі частини гвинтівки в єдиний виріб. Завдяки розташованим на прикладі регульованим щоці та тильнику надається можливість підлаштувати цю гвинтівку під кожного спортсмена індивідуально, тим самим зробити використання гвинтівки ще комфортнішим.

Антабки, які розташовані в ложі та прикладі дають можливість встановити спеціальний ремінь, для комфортного та безпечного переміщення гвинтівки.

Повний цикл розробки та виробництва гвинтівки Biathlon 450/220 здійснює компанія ZBROIA. Серійне виробництво цих гвинтівок можливе завдяки верстатам з числовим програмним керуванням, на яких виготовляється стовбур даних гвинтівок. Характеристики ствола- сталевої, з 12 нарізами в каналі ствола. Завдяки цим характеристикам кожен постріл здійснюється з високою точністю та купчастістю.

За постріл з гвинтівки з попереднім накачуванням відповідає повітря, яке накачується в резервуар під високим тиском. Оскільки цей резервуар є невід'ємною і дуже важливою складовою гвинтівок РСР, його якість має бути на висоті. Виробник гвинтівки Biathlon пропонує резервуар об'ємом 220 см3. Максимальний тиск 300 бар. Різниця між пострілом із повним резервуаром та майже порожнім практично не відчутна, це відбувається тому що резервуар обладнаний точним механізмом редуктором.

Безперечною перевагою гвинтівок РСР перед пружинно-поршневими гвинтівками є багатозарядність цього виду гвинтівок. Гвинтівка Biathlon 450/220 укомплектована 6 магазинами, кожен із яких розрахований на 5 пострілів. Їх можна зберігати у спеціальному накопичувачі, який встановлюється на приклад або просто переноситься у кишені. За рекомендаціями виробника перед кожним використанням магазину слід протирати його універсальним мастилом, це продовжить термін його служби.

Прицільним пристосуванням гвинтівки Biathlon 450/220 є діоптричний приціл. Також у комплект до даної моделі гвинтівки входить запасна діафрагма діоптра з апертурою 1.5 мм та 5 мушок.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Загальна довжина, мм
  • 990
Довжина дула, мм
  • 450
Тип кріплення оптики
  • База 11 мм (Ластівчин хвіст)
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image