Зимові штани армії США ECWCS Gen III Level 7 розмір M/R

Код:  452157062

Зимові штани армії США ECWCS Gen III Level 7 розмір M/R

Код:  452157062

Розмір: M-Regular

Немає в наявності

4 739

4 529

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

ECWCS Gen III level 7 є зовнішнім шаром і застосовується у холодних та екстримально холодних умовах.

Штани Extreme Cold Weather GEN. III US Army у поєднанні з шарами L1, L2, L3, L5 є відмінним варіантом захисту від екстремально низьких температур від -30°C і нижче особливо при низькому рівні фізичної активності. Штани є елементом з багатошарової системи одягу Extreme Cold Weather Clothing System (ECWCS) третього покоління, що наразі видається особовому складу Армії США як штатне спорядження.
Для збереження тепла при екстремально низьких температурах в якості основного матеріалу для штанів ECWCS Gen III Level 7 було вибрано синтетичний утеплювач PrimaLoft. Компанія PrimaLoft (раніше Albany International Corp.) ще з початку 80-х років співпрацює з оборонним комплексом США як розробник та постачальник передових матеріалів, а їх «штучний пух» колись створив революцію спершу у військових багатошарових системах одягу, а згодом, і на цивільному ринку. PrimaLoft — це двокомпонентний синтетичний утеплювач по структурі дуже схожий до гусячого пуху, чим і завдячує своїм теплоізоляційним якостям з коефіцієнтом опору теплопередачі R-value — 2.15, але за рахунок використання синтетичних волокон не має недоліків справжнього пуху: менше важить, не вбирає вологу від тіла і з навколишнього середовища, не поглинає піт і неприємні запахи, не викликає алергічних реакцій, швидко відновлює об’єм після тривалого стискання, швидко сохне і гріє навіть у мокрому стані. Ультратонкі волокна PrimaLoft забезпечують водовідштовхувальні властивості матеріалу і, в той же час, дозволяють випаровуватися волозі, не створюючи парникового ефекту. PrimaLoft відмінно проявляє свої теплоізолюючі властивості при сталій низькій температурі і різкого зниження рівня фізичної активності, при стрімкому падінні температури до екстремально низької, а також в якості утеплювача під час сну, коли ви не рухаєтеся зовсім, а захисних властивостей спальної системи може бути недостатньо для підтримання температурного балансу організму.
Зовнішній шар виконаний з тканини, інкапсульованої силіконовим полімером, з використанням унікальної технології EPIC, розробленою компанією Nextec. Силіконовий полімер, який розподіляється по тканині ультратонким шаром, вкриває волокна і заповнює міжволоконний простір, створюючи водонепроникний бар'єр. В той же час технологія EPIC забезпечує постійну циркуляцію повітря під одягом, пропускає випаровування з поверхні тіла і забезпечує комфорт.
Крій штанів ECWCS Gen III Level 7 створює проміжок між тілом та навколишнім середовищем, який буде заповнено повітрям, що вже прогрілося теплом тіла. Штани мають пом’якшений пояс висотою 4 см. Застібка закривається блискавкою, положення якої у закритому стані додатково фіксується невеликим діагональним клапаном на липучці. Цей клапан захищає блискавку від механічних впливів, а також від продування вітром та холодним повітрям. Ззаду на поясі штанів ECWCS Gen III Level 7 відсутні будь-які шлиці, кишені та інші конструктивні елементи. Лише еластична секція поясу для більш щільного притискання до тіла, та два діагональні клапани на боках шириною 12 см, під якими розташована застібка-блискавка,що проходить по всій довжині штанів. Ця застібка має два бігунки, тож діагональний клапан та широка липучка на поясі не дозволяють одному з них розстібуватися під дією гравітації чи при механічних навантаженнях на основний матеріал штанів (ривки, чіпляння тощо). Довжина бокової блискавки близько 96 см і вона дозволяє повністю розкрити бічні шви штанів, завдяки чому можна вдягнути чи зняти штани ECWCS Gen III Level 7 навіть коли ви взуті. Коліна штанів посилені шаром нейлону, який захищає ECWCS Gen III Level 7 від абразивних впливів та механічних навантажень.
Штани Extreme Cold Weather GEN. III US Army - це дуже легкий і, в той же час, виключно теплий, дихаючий, волого і вітрозахисний верхній шару одягу, що виконаний з використанням останніх досягнень науки в сфері розробки і створення синтетичних волокон. Відмінно підійде не тільки військовим, але й мисливцям і рибалкам.

Характеристики:
Колір: SHADOW GREY

Матеріал: утеплювач - PrimaLoft, зовнішній шар - поліестер з обробкою EPIC

Характеристики

Колір
Розмір
Сезон
Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image