Пневматична гвинтівка PCP Hatsan Vectis (4.5мм, 30 Дж, з насосом Artemis 30D)

Код:  452700674

Пневматична гвинтівка PCP Hatsan Vectis (4.5мм, 30 Дж, з насосом Artemis 30D)

Код:  452700674

Є в наявності

23 096

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Пневматична гвинтівка Hatsan Vectis довжиною 1050 мм та вагою 3.2 кг належить до пневматики попереднього накачування (PCP).
У вічі відразу впадає скоба Генрі, яка робить модель Vectis унікальною. Таку систему зведення, що з'єднує скобу механізмом перезаряджання важеля, розробив інженер Бенжамін Тайлер Генрі ще в XIX столітті. Завдяки їй досягалася дуже висока скорострільність. На відміну від звичайних магазинних гвинтівок, де необхідно було витягнути руку зі скоби, взятися за важіль затвора, підняти його вгору, потягнути на себе, потім вперед, опустити, повернути руку в скобу і покласти палець на гачок, скобу Генрі досить штовхнути вперед і назад , все. Швидко та зручно.
З інших особливостей моделі слід відзначити відкриті прицільні пристосування, які можна складати, розкладати, взагалі знімати, а також переміщати в будьанки Picatinny, яка розташовується по всій довжині стовбура та за магазином, що дозволяє стрілці вибрати найбільш оптимальне для нього розташування прицільної планки та мушки щодо ока та один одного.
Зброя за потужністю відноситься до гвинтівок "Магнум", початкова швидкість кулі складає 325 м/с.
Виробник забезпечив нарізний ствол гвинтівки чоком (чок, або чокове звуження - канал ствола, що звужується до дула, термін зазвичай застосовується до вогнепальних гладкоствольних рушниць для купності дробу), який додатково обтискає кулі, що проходять по ньому, що істотно підвищує точність стрільби. Вбудований у ствол саундмодератор ефективно знижує шум пострілу, а надульник гасить підкидання ствола під час стрільби. Довжина ствола 450 мм.
Гвинтівка обладнана магазином на 14 куль. У комплект входять два магазини - один основний та один додатковий.
Модель обладнана незнімним резервуаром об'ємом 165 см3, виготовленим за запатентованою виробником технології запобігання витоку газу у разі падіння або удару з вбудованим манометром. Заправний отвір розташований у передній частині резервуара, манометр - внизу цівки. Максимальний тиск – 200 bar.
Виробник забезпечив Hatsan Vectis спуском, який регулюється по плавності, довжині ходу та зусилля, коли довжина ходу обрана.
Комбо-планка для кріплення оптики (оптичний приціл не входить у комплект) підтримує два стандарти - ластівчин хвіст (11 мм) та Picatinny (22 мм), що дозволяє встановлювати кріплення як Picatinny, так і Weaver. Планка починається над ствольною коробкою і проходить через весь ствол до дула, дозволяючи стрілку встановлювати приціл у будь-якому зручному для нього місці.
Ще одна планка Picatinny розташована на цівці під стволом для встановлення додаткових аксесуарів (ліхтар, ЛЦУ, сошки тощо)
Погодний пластиковий приклад зброї дозволяє вести вогонь як правшам, так і шульгам. Він виконаний у тактичному стилі з отвором під великий палець та оснащений щокою "Монте-Карло", а також гумовим потиличником. Насічки на рукоятці та цівці дають можливість надійно утримувати гвинтівку в руках.
Ручний запобіжник знаходиться перед спусковим гачком.
Пневматична гвинтівка Hatsan Vectis PCP — унікальна пневматична зброя турецького виробництва зі скобою Генрі. Стильний вигляд, ефектне перезаряджання поряд із потужним боєм зроблять зразок чудовим придбанням і для стрільця, і для колекціонера.

Тиск у 200 атмосфер дозволяє отримати 30 Дж енергії та здійснити 100 пострілів свинцевими кулями, з них 48 повноцінних.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Загальна довжина, мм
  • 1050
Довжина дула, мм
  • 450
Тип кріплення оптики
  • База 11 мм (Ластівчин хвіст)
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image