Відгуки покупців про Тактичні рукавиці Armored Claw BattleFlex Tan Size L

1 відгук Код:  55379844
Залиште свій відгук про цей товар
  • Вероника Голота
    Відгук від покупця. Продавець: Active Service

    Доброго вечора! Хочу поскаржитися. Замовили товар, написали, що це терміново, обрали кур'єрську доставку, бо це для військового, нову пошту, місто Київ. Телефонували 4 дні до продавця, в різний час дня і ночі, то оператори зайняті, то вони вже не працюють. Самі відмінили замовлення. Мій батько вже поїхав і без цих рукавиць.. Замовили ще раз, прийшли без проблем через дні 4 десь. Як тепер тільки можна в гарячу точку Донецька передати їх? Не маємо уявлення, ось такий і сервіс. Дякую вам велике, ваші рукавиці могли врятувати життя мого батька. Це ж спец одяг і захист, а ви.. Що ж ви за люди там працюєте?

    Недоліки:
    Сервіс жахливий
    • Продавець Active Service

      Вероніко, отримували від вас замовлення ввечері 17 червня, в коментарі додали, що терміново треба забрати наступного дня. Протягом 18 червня декілька разів вам телефонували для підтвердження замовлення, та повідомити, що доставка не буде в той же день (товар не в Києві, а з іншого міста). У вас був автовідповідач, не вдалося з вами зв'язатися. Це замовлення скасували 18 червня.

      Отримали ваше друге замовлення 21 червня, вдалося з вами зв'язатися. В той же день відправили товар, 22 червня ви його забрали на відділенні Нової Пошти.
      Вероніко, ми не відправляємо товар з оплатою при отриманні, якщо з покупцем немає зв'язку. Вибчаємося, що сервіс розчарував вас, але не варто звинувачувати нас у ненаданні безпеці вашим рідним.

    • Вероника Голота

      У мене пропущених не було

    • Продавець Active Service

      Вероніка, у вас був автовідповідач, тому дзвінки до вас не надходили.