Ніж складаний Opinel Effiles №8 (довжина: 190мм лезо: 80мм) бук

Матеріал клинка

Ніж складаний Opinel Effiles №8 (довжина: 190мм лезо: 80мм) бук

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 120 оцінок )

626

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компактний, дуже легкий складаний французький ніж Effile №8 зручний у використанні для оброблення філе. Представлена модель дуже функціональна і може використовуватися не тільки для відділення філе від кістки, але і для нарізування різних харчових продуктів як у польових, так і домашніх умовах. Effile №8 відмінна знахідка для рибалки і полювання, так як дозволить користувачеві відразу обробити тушу і приготувати на багатті першокласне свіжу страву. Зовнішній дизайн трохи схожий з ножами з лінійки Tradition, але при цьому з невеликою зміною у формі рукоятки, вона трохи заужена від центру.

Клинок такого ножа виготовлений з практично збалансованої нержавіючої сталі Sandvik 12C27. Особливо сплаву можна віднести чудову стійкість від іржі, дозволяючи використовувати ніж у будь-яких вологих умовах і головне без ретельного догляду, при тому що ніж після використання можна сполоснути водою і прибрати в чохол або піхви. Довжина клинка становить 80мм, що і робить дану модель зручною і функціональною. Також варто відзначити те, що Effile №8 має товщину кромки у 2мм, роблячи його не придатним для нарізування твердих продуктів.

Конструкція ножа передбачає впровадження універсальної системи блокування, яка не дозволить ножу самому складається за час використання, за рахунок спрацювання замку Virobloc.

Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовий)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».