Ніж складаний Opinel Couteau de Jardin №8 (лезо: 85мм), бук

1 відгук Код:  61404726
Матеріал клинка

Ніж складаний Opinel Couteau de Jardin №8 (лезо: 85мм), бук

1 відгук Код:  61404726

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 120 оцінок )

403

Немає в наявності

54

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зміцнений складаний французький ніж Opinel Couteau de Jardin №8 ідеально підходить для господарських робіт в саду або городі. Зовсім відмінний дизайн, в основу якого лягла модифікація рукоятки і самого клинка. Рукоять має циліндричну форму, що дозволяє якомога комфортніше лежати в руці.

Компанія Opinel має свою класифікацію назви вироблених інструментів, і позначає кожну модель номером, який відповідає довжині клинка в сантиметрах. На даному етапі розробок представленим брендом випускається дуже багато ножів з нумерацією від 2 до 13, крім 1 і 1, які були зняті з виробництва в далекому 1939 році. Opinel використовує для виробництва ножів, а саме клинків і рукоятей різні матеріали пропонуючи покупцеві більш широкий вибір, залежить від уподобань. Для рукояті – самшит, бук, граб, бубінга, ріг, а для клинка – нержавіюча марка сталі (VRI) і (VRN) вуглецева.

Клинок Opinel Couteau de Jardin №8 виготовлений з нержавіючої сталі Sandvik 12C27, з підвищеним вмістом у ньому вуглецю, що підвищує міцнісні якості сплаву, тобто роблячи його твердіше.

Для рукоятки був використаний натуральний бук, в незвичайній формі, яка має опуклу середину, яка дозволяє більш зручно тримати інструмент у руці. Фірмовим замком фіксування на ножах Opinel є механізм Virobloc.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 191
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовий)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Катя Бондарчук
    Відгук від покупця. Продавець: ua-club

    Швидко доставили. Ніж відмінний!!! Дуже задоволена!!!

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».